Zoku Owarimonogatari Animesi'nden Tanıtım Videosu ve Görsel Paylaşıldı
8. Owarimonogatari, iç yapım bir video ile duyuruldu.

Monogatari'nin franchise'ı, NisiOisin'in Zoku Owarimonogatari romanından uyarlanacak anime için bir tanıtım videosu ve key visual yayınladı.

NisiOisin'in Monogatari Serisi, 2006 yılında Bakemonogatari ile başladı. Roman serisinin "final sezonu",  Zoku Owarimonogatari ile 2014 Eylül'de bitmişti ama "Monogatari Series, Next Season Tsugimonogatari." için de bir duyuru paylaşılmıştı.

4 "Off Season"dan oluşan romanlar da —Orokamonogatari, Wazamonogatari, Nademonogatari ve Musubimonogatari— 2015 ve 2016 tarihlerinde yayımlanmıştı.  Roman serisinin yeni "Monster Season"u Shinobumonogatari romanı ile Temmuz ayında start vermiş ve merkezine yalnız ve fail etmiş Koyomi Araragi'yi almıştı. Bir gün, sınıf arkadaşı Hitagi Senjōgahara kazara kollarına düşmüştü ve Hitagi'nin kilosunun neredeyse yok olduğunu fark etmişti. Araragi'ye göre, Hitagi lisenin ilk gününden beri bu sorunu yaşıyordu. Araragi, doğa üstü güçleri ile kıza yardımcı olup onun "tuhaflık"ını iyileştirdikten sonra bu sorunu yaşayan diğer kızlarla karşılaşır ve "tuhaflık" sorununu yaşayan kızlar, onun çevresinde olan ve yeni tanışacağı kızlardır. 

Aniplex, Monogatari Serisi'nin anime uyarlamalarını Kuzey Amerika'da yayınlıyor. Serinin son animesi olan Owarimonogatari 2. sezonunun anime özel bölümü, 3. Owarimonogatari romanını baz alıyordu. TV'de de 12-13 Ağustos tarihleri arasında ilk kez yerini aldı. Bu özel bölümleri Aniplex, Crunchyroll datasından stream etti.  Vertical da orijinal Monogatari Series romanlarını İngilizce olarak yayımlıyor.



kaynak: animenewsnetwork

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları