Yuri Is My Job! Mangası TV Animesi oluyor
Birkaç ekip üyesi açıklandı. Ayrıca görsel ve fragman yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Miman’ın Yuri Is My Job! (Watashi no Yuri wa Oshigoto Desu!) mangasının televizyon animesine uyarlanacağını duyurmak için web site açıldı. 

Yuri is My Job! anime visual

Karakterler arasında sadece Yui Ogura’nın Hime Shirasagi'yi ve Sumire Uesaka’nın Mitsuki Ayanokōji’yi seslendireceği açıklandı. İkili önceden manganın yedinci cildinin tanıtım videosunda seslendirmenlik yapmıştı. Hijiri Sanpei animeyi Passione ve Studio Lings ‘te yönetiyor, bir de Taisuke Iwasaki karakterleri tasarlıyor. Projeyi, Infinite şirketi yapıyor.

Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak yayınladı ve Hime’ye odaklanan hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

Tatlı, yardımsever bir prenses olarak imajına önem veren ama sadece kendini umursayan bir liseli kız olan Hime, garsonların kurgusal bir Alman kız yatılı okulunda öğrenci gibi davrandığı yarı kafe yarı tiyatro temalı bir yerde garson olarak iradesi dışında çalışmaya yönlendirilir ve Hime kendisini kafedeki müşterilerinin önünde hiç bilmediği bir sevgi gösteren bir garsona âşık olarak bulur. Tek bir sorun var: İşin gerçeği, Hime'in hoşlandığı kişi ondan nefret ediyor.

Miman, mangayı 2016’nın Kasım ayında Ichijinsha’nın Comic Yuri Hime dergisinde yayınladı ve Ichijinsha, Japonya'da şu ana kadar 10 cilt bastı.

Ve yayınlanan fragman

20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları