Yuki Kajiura'nın Hollywood'da yapılacak olan Sword Art Online konseri vize sorunları yüzünden iptal edildi
Hollywood'da yapılacak olan SAO konseri vize sorunları yüzünden iptal edildi

Sword Art Online resmi facebook adresi cuma günü yaklaşan konserin vize işlemleri yüzünden iptal edildiğini açıkladı.  Space Craft ve Aniplex of America Konseri Hollywood'un Dolby Tiyatrosu'nda ayarlamıştı.

Biletlerin fiyatları online işlem veya telefon üzerinden otomatik olarak 10 gün içinde iade edilecek. Biletleri satın alanlar hala bir etkinlik broşürü ve özel bir SAO-OS çantası alacaklar. Personeller sonraki tarihlerde bu eşyalar ile ilgili websitelerinde bilgi vericekler.                                                                                                                                                                          Image

Personeller bu rahatsızlıktan dolayı özür diledi ve ''Kajiura ve diğer sanatçıların performansı dört gözle bekliyorduk'' notunu ekledi.

Konser'in orjinal versiyonu 31 Mart Tokyo'da yapıldı. Bu konser, Kuzey Amerika konserinin ilk başlangıcı olacaktı.

Kajiura, Sword Art Online anime franchise'inde her bölüm için müzik besteledi,''Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale'' dahil olmak üzere 27 ocak 2016 Sword Art Online Müzik Koleksiyonu albümü'nü yayınladı.

Kajiura ayrıca  Fate/Zero, Puella Magi Madoka Magica, Tsubasa: RESERVoir CHRoNiCLE, .hack, Noir, The Garden of Sinners , ERASED, ve Pandora Hearts serileri için de müzik besteledi. Ayrıca Kajiura, Fiction Junction şarkı grubu'nun bestecisidir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları