Yoshitoki Oima'nın Fantastik Mangası 'Fumetsu no Anata e' Anime Oluyor
A Silent Voice'un yaratıcısı Yoshitoki Ōima'nın ödüllü mangasından uyarlanan anime, Ekim 2020'de yayınlanmaya başlayacak.

Kodansha bir teaser görsel ile, Koe no Katachi'nin (A Silent Voice) yaratıcısı Yoshitoki Ōima'nın fantastik mangası Fumetu no Anata e (To Your Eternity) TV anime uyarlamasının, Ekim 2020'de NHK Educational'da yayınlanmaya hazırlandığını duyurdu.

                                      

NHK World web sitesi hikayesini şu şekilde açıklıyor:

Gizemli ve ölümsüz bir varlık olan Fushi, hiçbir duygusu ve kimliği olmadan dünyaya gönderilir. Fushi,  çevresindeki yüksek enerjili nesnelerin şeklini alabilmektedir. Önce bir küredir.  Sonra bir kayanın şeklini alır. Yaralı ve ölmek üzere olan bir kurt görür ve bir kurt olur. Sonunda bilinç kazanmıştır ve uçsuz bucaksız tundrayı gezerken bir çocukla karşılaşır. Çocuğun formunda; insanlar ile yaşamayı, sıcacık duyguları öğrenir ve onları taklit ederek büyür. Kaçınılmaz düşmanı Knocker ile karşılaşır ve sevdiklerinden ayrı kalmayı deneyimler. Bu hikaye, seçtiği yolda güçlü bir şekilde ilerleyen Fushi'nin, yepyeni deneyimlerle dolu ebedi yolculuğunu konu almaktadır.

Manganın 1. ve 11. cilt kapakları:

          


Kasım 2016'da Weekly Shōnen Magazine'de yayınlanmaya başlayan manganın, 12. tankōbon cildi 17 Ocak 2020'de piyasaya sürülecek.

Mayıs 2019'da gerçekleştirilen, 43. Kodansha Manga Ödülleri'nde 'En İyi Shōnen Manga' ödülünü kazanan Fumetsu no Anata e'nin anime adaptasyonu ile ilgili daha fazla bilgi için takipte kalın sevgili okurlar.


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları