Yönetmen Taika Waititi Yeniden Ertelenen Live-Action Akira Filmi Hakkında Konuştu
Sonunda vizyon tarihi belli oldu derken, süresiz ertelenen live-action Akira filminden olumlu haber geldi.

Video oyunu haber sitesi IGN geçtiğimiz Cuma günü, süresiz ertelendiği duyurulan live-action Akira filmi hakkında yönetmen Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) ile gerçekleştirilen kısa röportajın bir videosunu yayınladı.

Waititi, Akira'nın senaryosu üzerinde çalışan ekibin yoğun çalışmalarına rağmen programda yaşanan gecikme ile yine yönetmenliğini üstlendiği Marvel'in 'Thor 4' filminin prodüksiyonun çakışması sonucu Akira live-action projesini bir kaç yıl ertelemek zorunda kaldığını açıkladı.  "Yinede başaracağız" diyerek sözlerine devam eden ünlü yönetmen iyi haberi verdi.

Yönetmen Taika Waititi ile gerçekleştirilen röportaj

Warner Bros. tarafından bu sonbaharda çekimlerine başlanması planlanan ve 21 Mayıs 2021'de yayınlanacağı duyurulan film, duyurudan kısa bir süre sonra süresiz ertelendiği haberi ile hayranlarını yine hüsrana uğratmıştı. Zira 2012'den bu yana dillendirilmesine rağmen bir türlü hayata geçirilememişti.

Variety Magazin tarafından Temmuz ayında duyurulan haberde ertelenme nedeni, Taika Waititi'nin Japon aktörler arasından başrolleri seçmeye çalıştığı süreçte yaşanan gecikmeden çok aslında  proje ile ilgili 'yaratıcı konularda anlaşmazlıklar' yaşandığı yönündeydi.

Waititi, 2018 yılının Nisan ayında verdiği röportajda, orijinal mangayı anime film uyarlamasının yerine uyarlamayı planladığını söylemişti.


Kaynak : ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları