Yes ka No ka Hanbun ka Boys-Love Roman Serisi Anime Oluyor
Michi Ichiho'nun gizli kişiliğe sahip bir TV spikerinin öyküsü 2014'te piyasaya sürüldü.

Image

 Perşembe günü, OFF AIR2 Yes ka No ka Hanbun ka'nın kapağında Michi Ichiho'nun Yes ka No ka Hanbun ka (Is It Yes, No, or Somewhere in Between?) boys-love light novel serisiyle ilgili bir yazıda, serinin bir anime uyarlamasının çalışmalarına başlandığı duyuruldu.

Romanların öyküsü, profesyonel yaşamında mükemmel bir kariyere sahip olan, ancak çevresindeki herkesin beceriksiz aptal olmasıyla lanetlenen genç ve popüler bir TV spikeri olan Kei Kunieda'yı takip ediyor. Fakat garip bir durum, animasyon yazarı Ushio Tsuzuki'nin Kei'nin daha keskin tarafını keşfetmesini sağlar.

Ichiho, Kasım 2014’te Lala Takemiya’nın çizimleriyle roman serisini piyasaya sürdü ve Shinshokan, 2016’da serinin 3. cildini yayımladı. İlk "OFF AIR" spinoff serisi, Ağustos 2017'de piyasaya sürüldü.

Seri, Next BOOKS'un Kono BL ga Yabai listesinin roman kategorisinde 2016'da 1. , 2017'de 2. , 2018'de 1. , 2019'da 1. sırada yer aldı. Seri, 2017'de Yomiuri Shimbun's Sugoi Japan Awards'ın light novel kategorisinde de 3. oldu.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları