Yepyeni Free! Filmi 2021'de Vizyonda
Tanıtım videosunda Haruka Nanase yaz 2020'de planlanan ve ötelenen yapımdan bahsediyor.

Kyoto Animation'ın Free animesinin resmi web sitesinde bir video yayınlanmaya başladı. Tanıtıcı videoda serinin yepyeni bir filmi olacağı ve bunun da 2021'de gösterime gireceği duyuruldu. "Haruka Nanase'nin dünyaya meydan okumasıyla başlıyor..."

Film ekibi, Kasım'da 2020 için planlanan filmin "belirli nedenler" sebepli ötelendiğini duyurmuştu ve yine aynı ekip bu kez hayranların beklentilerini karşılayacak bir film yapmak için çok sıkı çalıştıklarını da dile getiriyor. 

Image

Free!'nin en son filmi Free! ~ Road to the World ~ 5 Temmuz 2019'da vizyona girmişti. Free! ~ Road to the World ~; Free! Dive to the Future anime serisi ve yeni film arasında köprü vazifesi görüyor. 

18 Temmuz 2019'da Kyoto Animation'ın 1. stüdyo binasında çıkan yangında 36 kişi hayatını kaybetmiş ve 33 kişi de yaralanmıştı. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları