Yepyeni Dragon Ball Super Filmi 2022’de Geliyor
Bu yılki Goku Gününden 'Süper Saiyan' modunda bir haber.

Toei Animation Goku Günü'nde, 2022'de piyasaya sürülmesi planlanan Dragon Ball Super serisinin ikinci anime filmini resmi olarak doğruladı. Ayrıca orijinal manganın yaratıcısı Akira Toriyama dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına özel bir mesaj paylaştı:

"Dragon Ball Super: Broly'den sonra yepyeni bir film şu anda yapım aşamasında! Tıpkı önceki filmde olduğu gibi, bir başka harika filmde daha hikâye ve diyalog prodüksiyonuna yoğun bir şekilde liderlik ediyorum. Henüz olay örgüsü hakkında çok fazla konuşmamalıyım, ancak beklenmedik bir karakter içerebilecek bazı olağanüstü ve eğlenceli karşılaşmalara hazırlıklı olun. Seyirciye harika bir macera yaşatmak için görsel ve estetik açısından keşfedilmemiş bölgelere geçeceğiz, bu yüzden herkesin yeni filmi dört gözle bekleyeceğini umuyorum!"

Toyotarou, Dragon Ball Super mangasını animenin bir uyarlaması olarak 2015'te V Jump dergisinde yayınlanmaya başladı. Dragon Ball Super TV animesi, 2015-2018 yılları arasında 131 bölüm olarak yayınlanmıştı.

2018'de vizyona giren Dragon Ball Super: Broly filmi, büyük bir hit olmuş ve dünya çapında 120 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde etmişti. Senaryosunda ve karakter tasarımında Dragon Ball'un yaratıcısı Akira Toriyama'nın yer aldığı filmin yönetmenliğini Tatsuya Nagamine (One Piece Film Z) üstlenmişti.


Tüm zamanların en çok satan mangalarından biri olan Akira Toriyama'nın Dragon Ball mangası, 1984 yılında Weekly Shounen Jump dergisinde yayına başladı. Shounen türünü sonsuza kadar değiştiren seri, yeni filmi ile toplamda 21'inci anime filmine ulaşmış olacak. Heyecanla bekliyoruz.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları