Yeni Twelve Kingdoms Romanının İlk Hikayesi 2019'da Raflarda
Fuyumi Ono, 2.500 sayfalık ilk taslağı tamamladı.

Shinchosha'nın kurumsal sitesi Fuyumi Ono'nun The Twelve Kingdoms roman serisinin en yeni hikayelerine ait taslak çalışmaların finalize edildiğini duyurdu. Bu hummalı çalışma, 2019'da raflardaki yerini alacak. "Destan" hikayesinin taslağı, 2.500 sayfalık bir Japonca yazılan el makalesi uzunluğundadır ve Tai Krallığı'na odaklanmaktadır.  

Image

Ono, normal şartlarda bu yeni çalışmasını 2016'da yayımlamayı planlıyordu ve yayıncı Shinchosha, o yıl Ono'nun 1.000 sayfayı tamamladığını açıkladı. 

The Twelve Kingdoms, Yoko Nakajima adlı bir kızın Japonya'dan taşındıktan sonra kendisini klasik Çin edebiyatından esinlenen bir fantezi dünyasında bulmasını anlatıyor. Ana kahramanımız Yoko, Kei'nin krallığının yanı sıra diğer krallıkların da politikalarının içinde bulur kendini. 

Ono, 1992'de light novel'i 12 cilt olarak yayımladı ve 2001 yılında seriyi Kasho no Yume kitabıyla tamamladı. 2013 yılında Hisho no Tori adlı aynı dünyada yer alan kısa öykülerin bir koleksiyonunu yayımladı. Kodansha, orijinal romanları yayımlarken Ono, Shinchosha'nın Shinchou Bunko'sunda Hisho no Tori'yi yayımladı. Tokyopop 2007 ve 2010 yılları arasında serinin ilk dört bölümünü İngilizce olarak yayımladı.

Roman serisi 2002'de 45 bölümlük anime serisine ilham oldu. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları