Yeni Tiger & Bunny'nin Orijinal Anime Projesinin Adı: Double Decker! Doug & Kirill
Satoshi Mikami ve Kōhei Amasaki'nin başrolleri paylaştığı "kardeş seri" bu yıl yayınlayacak ve Masakazu Katsura da karakterleri tasarlamak için dönüyor.

Sunrise, daha önce duyurduğu Tiger & Bunny serisinin yeni anime projesinin Double Decker! Doug & Kirill ismini taşıdığını duyurdu. Açıklanan anime prömiyerini bu yıl yapacak. 

Sunrise'ın anime için açmış olduğu resmi web sitesinde,  "kardeş seri"nin yeni Tiger & Bunny anime projesinin bir parçası olacağını da açıkladı. Anime, iki kişilik bir dedektif ekibini konu alıyor: biri tecrübeli, diğeri çaylak. 

Animenin başrol oyuncuları Satoshi Mikami (Durarara!!×2's Sloan, Record of Grancrest War's Aubest Meletes) Doug Billingam (resimde solda) ve Kōhei Amasaki (Mob Psycho 100's Takeshi Hoshino, Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans' Takaki Uno) Kirill Vlueberry (resimde sağda ) olarak açıklandı. (Not: iki karakterin de soyisimleri henüz onaylı değildir.) 

Joji Furuta (Utano☆Princesama Legend Star, The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments yönetmeni, bölüm yönetmenl ve storyboard çizimleri orijinal Tiger & Bunny serileri) animeyi Sunrise'da yönetecek. Ryo Ando (Interviews with Monster Girls) serinin prodüksiyonunu üstlenirken Tomohiro Suzuki (Tiger & Bunny, One-Punch Man, ACCA: 13-Territory Inspection Dept.) serinin senaryosunu oluşturacak. Manga yaratıcısı Masakazu Katsura (Zetman) ana karakterleri tasarlarken Tiger & Bunny The Movie -The Rising- ve Tiger & Bunny the Movie: The Beginning filmlerinden tanıdığımız Norihiro Itagaki de karakterlerin animasyonlarını tasarlayacak. Yuki Hayashi (My Hero Academia, Haikyu!!, Death Parade) serinin müziklerini besteleyecek. 

Orijinal Tiger & Bunny TV animesinin yönetmeni Keiichi Satō ve Tiger & Bunny anime filmlerinin yönetmeni Yoshitomo Yonetani Ocak ayında projeye dahil olmadıklarını açıklamışlardı. 

Bandai Namco 24-25 Mart'taki AnimeJapan etkinliğinde anime serisi için tanıtım videosu yayınlayacağını da açıkladı. 

Orijinal TV anime serisinin merkezinde medya maymunu olan süper kahramanların trajikomik hayat kavgaları yer alıyordu. Bu gösteri, aynı anda birçok kameradan canlı yayınlanıyor ve kiralık süper kahramanlar olaya müdahale ederek puan kazanıyorlardı. Ayrıca her süper kahramanın en az 1-2 sponsorunun olması gerekir.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları