Yeni Tari Tari Romanı, Animenin Hikayesinden 10 Yıl Sonrasını Anlatıyor
Roman, 1 Ağustos itibariyle serileştirilmeye başlıyor.

P.A. Works'ün P.A. Books resmi web sitesinde Tari Tari animesinin devam hikayesini anlatan yeni bir kitap serisi başlayacağı duyuruldu. 

Kitabın adı Tari Tari ~Mebaitari Terashitari Yappari Tokidoki Utattari~ (Tari Tari ~Budding, Shining, and Sometimes Singing~) ve animedeki olaylardan 10 yıl sonrasını baz alıyor: Wakana, Konatsu, Sana ve Shirahamazaka Lisesi'nin diğer koro üyeleri kendi şarkılarını yaratabilmek için yeniden bir araya gelirler. Bu ekibe, Enoshimada'daki yaz aylarında hikayesi ortaya çıkan Yukine adında yeni bir lise öğrencisi de eklenir. 

Anime yapımın senaryosunu düzenleyen Masakazu Hashimoto kitabın yazarlığını üstlenirken, orijinal karakter tasarımcısı tanu da kapağı çizdi. 

İlk bölüm 1 Ağustos'ta yayımlanacak ve her bölüm ayın ilk ve 15. gününde raflardaki yerini alacak.  Romanı serileştiren yayımcı True Tears animesinin de romanını serileştiren Kuromukuro: Byōsoku 29-man km no Bōrei (Kuromukuro: The Ghost Traveling 290,000 km/s). 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları