Yeni Sorcerous Stabber Orphen Animesinin 3. Tanıtım Videosu Yayımlandı
Animeden yeni görsel geldi.

「魔術士オーフェンはぐれ旅」アニメ PV第3弾

Yoshinobu Akita'nın Sorcerous Stabber Orphen (Majutsushi Orphen Haguretabi) light novel serisinin yeni TV animesi için resmi web sitesi, Pazartesi günü, animenin 3. tanıtım videosunu yayımladı. Videoda buzz ★ Vibes'in seslendirdiği açılış tema şarkısı "Calling U." duyuluyor.

Video, animenin 7 Ocak'ta AT-X'te prömiyer yapacağını, daha sonra o akşam BS-Fuji'de yayımlanacağını duyuruyor. Anime, ertesi gün Tokyo MX ve WOWOW'da yayımlanacak.

Animenin resmi web sitesi yeni bir görsel paylaştı:

Image

Ayrıca, site üç oyuncuyu daha açıkladı:
(Karakter isimleri resmi değil)

Wall Kallen rolünde Kenjiro Tsuda
Hydrant rolünde Hiroyuki Yoshino
Swain rolünde Nobuhiko Okamoto

Animenin oyuncuları:

Orphen rolünde Showtaro Morikubo
Cleao rolünde Rumi Okubo
Majic olarak Yūsuke Kobayashi
Volkan rolünde Marie Mizuno
Dortin rolünde Mai Fuchigami
Childman rolünde Daisuke Namikawa
Azalie rolünde Yiko Hikasa
Letitia rolünde Shizuka Itou
Hardia rolünde Taito Ban
Komikuron rolünde Rikuya Yasuda
Forte rolünde Tomoaki Maeno

Takayuki Hamana (Library War, Mushibugyō, The Prince of Tennis), animeyi Studio DEEN'de yönetiyor ve Reiko Yoshida (Girls und Panzer, K-ON!, Violet Evergarden, Yowamushi Pedal) serinin senaryolarından sorumlu. Takahiko Yoshida (Big Windup!, Cells at Work!, Yowamushi Pedal), Yuuya Kusaka'nın novel resimlerinden yola çıkarak karakterleri tasarlıyor. Morikubo animenin açılış tema şarkısı "Calling U"yu buzz ★ Vibes müzik grubu ile performe ediyor. Fuchigami, "Yosō Funō Days" (Unpredictable Days) adlı kapanış tema şarkısını seslendiriyor.

Image

J-Novel Club romanları lisansladı ve dijital olarak yayımlıyor. Şirket hikayeyi şöyle anlatıyor:

Orphen prestijli Fangs Kulesi'nden ayrılan bir Büyücü'dür. Kız kardeşi gibi göründüğü kız olan Azalie'yi kurtarma yolculuğu onu kalabalık Totokanta kentine getirdi. Burada beş yıl içinde ilk kez bir araya geliyorlar. Ama canavarca dönüşümünün ardındaki gerçek nedir ve Baldander Kılıcı'nın arkasında gizlenen sırlar nelerdir?

Akita, 1994 yılında roman serisine Kusaka'nın illüstrasyonlarıyla başladı.Yeni anime, serinin 2019'daki 25. yıldönümünü kutluyor. Akita, son dört yılda light novel serisindeki yeni cildini yapıyor, serinin yeni cildi 25 Aralık'ta çıkacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları