Yeni Shaman King Animesinden İlk Tanıtım Videosu Geldi
Yeniden yapım Shaman King, Nisan 2021'de seyirciyle buluşacak.

Hiroyuki Takei'nin mangasından uyarlanacak yeniden yapım Shaman King animesinin yayınlanan yeni promosyon videosu ile birlikte oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibi açıklandı. 2001'de yayınlanan 64 bölümlük ilk yapımın aksine 35 ciltlik manganın hikayesine sadık kalacak yeniden yapım, Nisan 2021'de Tokyo TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Shaman King (2021) Prodüksiyon Ekibi:

  • Stüdyo: Bridge
  • Yönetmen: Jouji Furuta (Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu)
  • Senaryo: Shouji Yonemura (Kiseijuu: Sei no Kakuritsu)
  • Karakter Tasarımı: Toshihiko Sano (Fairy Tail: Final Series)
  • Müzik: Yuuki Hayashi (Boku no Hero Academia)
  • Ses Yönetmeni: Masafumi Mima (Shingeki no Kyojin)
  • Ses Prodüksiyonu: King Records


Shaman King (2021) Oyuncu Kadrosu:

  • You Asakura: Yoko Hikasa (Kingdom)
  • Amidamaru: Katsuyuki Konishi (Blood+)
  • Anna Kyouyama: Megumi Hayashibara (FLCL Progressive)
  • Hao Asakura: Minami Takayama (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)


Oyuncular; Katsuyuki Konishi, Megumi Hayashibara ve Minami Takayama, 2001 yapımında da ilgili rollerde yer almışlardı.

Comixology Originals ve Kodansha USA, Takei'nin Shaman King manga serisinin tamamını İngilizce ve dijital olarak yayınlayacak. 33, 34 ve 35'inci ciltler, Amazon'un Kindle Store ve Comixology mağazasında ilk 32 cilt ile birlikte Amazon Prime, Kindle Unlimited ve Comixology Unlimited abonelik hizmetlerinde ilk kez İngilizce olarak yer alacak. Manga serisinin yeni sürümünde Takei'nin yeni kapak resmi yer alacak. Kodansha Comics ayrıca Shaman King: Zero, Shaman King Flowers, Shaman King: Super Star ve Shaman King: Red Crimson spin-off mangalarını yayınlayacak. 


Kodansha USA ve Comixology Originals serinin hikayesini şöyle açıklıyor: Shaman King dünyasında şamanlar; tanrılarla, ruhlarla ve hatta ölülerle iletişim kurmalarına izin veren gizemli güçlere sahiptir. Sıradan bir ortaokul öğrencisi olan Manta Oyamada onlar hakkında her şeyi öğrenmek üzere çünkü sınıflarına yeni transfer olan Yoh Asakura, Şaman Kralı olmayı hedefleyen ama henüz eğitimde olan bir şaman!



1998 yılında Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde çıkış yapan Shaman King mangası, 2004'te aniden sona ermiş, 2009 yılında ise 'gerçek final' başlığıyla yeniden basılmıştı. VIZ Media, Ağustos 2003'ten Ocak 2011'e kadar orijinal manganın 32 cildinin tamamını İngilizce olarak yayınladı. Ancak, şirket artık serinin lisansına sahip değil. Kodansha, Shaman King  yayın haklarını Aralık 2017'de Shueisha'dan satın aldı.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları