Yeni Manga, Project ARMS Yazarı Tarafından Açıklandı
Manga, stadyumda gerçekleşen cinayeti inceleyen "duygudan yoksun dedektifi" merkezine alıyor. Yeni manganın adı, hikayesi ve ismi ile ilgili detaylar burada.

Shogakukan'ın Haftalık Shonen Sunday Dergisi'nin bu yılki 52. sayısında; yazar Kyoichi Nanatsuki (Project ARMS yazarı) ve çizer Teppei Sugiyama'nın yaklaşmakta olan manga serisinin adı, görsel çalışması (kapakta yer alan 1 numaralı görsel) ve hikayesi yayımladı.

Manganın yeni adı; Tantei Zeno to Nanatsu no Satsujin Misshitsu (Dedektif Zeno ve 7 Kapalı Oda Cinayetleri) olarak açıklandı. Manganın yeni adından önce açıklanan ismi de benzerdi, fakat kahramanın adı Zeno değil Nemo idi, ki bizce de iyi ki dedektifin adını değiştirmişler!

Manga, Haftalık Shonen Sunday Dergisi'nde 29 Aralık'tan itibaren yayımlanmaya başlayacak. 

Manganın hikayesi stadyumda gerçekleşen bir cinayetle başlar ve sahneye çıkan "Zeno" son bir yıldır çözülemeyen pek çok cinayet vakasını çözmüş ünlü ve duygu yoksunu bir dedektiftir. Sırlarla dolu bu ölüm zincirinin ilk halkasını çözerken nelerle karşılacaktır? 

kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-11-23/new-manga-by-project-arms-writer-reveals-visual-new-title-story/.124302

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları