Yeni Manga, Pokémon'un Yaratıcısı Satoshi Tajiri'nin Hikayesini Anlatıyor
Manga Shogakukan-ban Gakushū Manga Special Pokémon o Tsukutta Otoko Tajiri Satoshi, olarak adlandırıldı.

Shogakukan Çarşamba günü Pokémon yaratıcısı Satoshi Tajiri hakkında bir manga kitabı yayınladı.  Shogakukan-ban Gakushū Manga Special Pokémon o Tsukutta Otoko Tajiri Satoshi (Özel Shogakukan Baskısı Manga , Satoshi Tajiri: Pokémon'un Yaratıcısı ) adlı kitap, Tajiri'nin hikâyesini onun büyüsünden Pokémon'un yaratılmasına kadar anlatıyor.

                                        Image

160 sayfalık kitap 900 Japon yenidir (yaklaşık 8 ABD doları). Kitap, Tajiri'nin çocukluk döneminde böcek toplama konusundaki tutkusunu, 1970'lerde Space Invaders oyunuyla tanışmasını, birlikte çalıştığı diğer oyun yaratıcılarını ve Tajiri'yi ilerletmeye yardımcı olan diğer insanları anlatıyor. Pokémon serisinin tarihçesini kapsamaya ek olarak, kitap oyun endüstrisinin tarihine ve Tajiri'den elde edilen farklı bir bakış sağlayan makaleler içeriyor. Nintendo Temsilcisi Direktörü, Yaratıcı Fellow ve Super Mario Bros'un kurucusu Shigeru Miyamoto da kitap için yorum yaptı.

Pokémon markası, 1996 yılında Japonya'daki orijinal Pokémon Red ve Pokémon Green Game Boy oyunlarının piyasaya sürülmesiyle başladı. O zamandan beri, anime, manga, kitap, bir ticari kart oyunu, oyuncak ve diğerlerini de kapsayacak şekilde genişledi.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları