Yeni Made in Abyss Film Projesi, Anime Dizinin Hikayesini Devam Ettiriyor
Made in Abyss'in, Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul isimli film projesi, dizinin hikayesini devam ettiren derleme bir bir yapım.

Dawn of the Deep Soul (film projesi ilk açıklandığında iki filmlik bir proje olacağı ve isimlerinin de sırasıyla Made in Abyss: Tabidachi no Yoake (Journey's Dawn) ve Made in Abyss: Hōrō Suru Tasogare (Wandering Twilight) olacağı belirtilmişti, şimdilik sadece isimler değişmiş gibi görünüyor) ile ilgili daha fazla bir detay henüz servis edilmemişken 2017'de izlediğimiz ilk serinin devamı olacak gibi görünüyor. Film için hazırlanan tanıtıcı görsel, dizi için de kullanılan ana görseldeki siluet ve zırhlı karakteri barındırıyor; tabi yeni çizimlerle... 

Image

Akihito Tukushi’nin popüler mangasının hikayesini anımsayacak olursak: Dünyada tek keşfedilmemiş devasa çukur ve mağaralar sistemine “Hiçlik (Abyss)” deniyordu. Derinliklerinde garip ve harika yaratıklar barındıran bu mağaralar sistemi, aynı zamanda şu anki insanlığın üretemediği kalıntılar ile de doludur. Abyss’in sahip olduğu bu gizemler, insanları onu keşfetmesi için cezbeder. Uçurumdan aşağı çukura dalan bu maceracılara ise “Mağara Akıncıları” denilir. Abyss’in kenarında bulunan Ousu şehrinde yaşayan kimsesiz bir kız olan Riko’nun hayali ise annesi gibi bir mağara akıncısı olup, mağara sisteminin gizemlerini çözmektir. Bir gün Rico mağaraya keşif yapmak için gittiğinde insana benzeyen bir robot ile karşılaşır. Bu karşılaşmayla heyecanlı hikayemiz başlar. 

13 bölümlük animenin yapımcısı olan Kinema Citrus derleme filmlerin de yapımcısı ve bu filmler sırası ile 11 Ocak ve 18 Ocak'ta Japon izleyiciyle buluşacak. 

kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları