Yeni Kamen Rider Kaixa Manga'sı 27 Eylül'de Başlıyor
Oyuncu Kōhei Murakami, senaryo yazarı Toshiki; çizer Yūshi Kanoe ile iş birliğine girerek yeni bir manga çıkarmaya hazırlanıyor.

Kadokawa'nın Dengeki Maoh dergisi Kamen Rider Kaixa (Kamen Rider 913) mangasının derginin 27 Eylül'de raflarda yerini alacak Kasım sayısında yayımlanacağını duyurdu. Manga, derginin kapak konusu ve ayrıca özel bir ek kitapçıkla birlikte satışa sunuluyor olacak.

Image

Manga, Masato Kusaka nam-ı diğer Kamen Rider Kaixa (2003-2004 arasında yayınlanan Kamen Rider 555 serisindeki karakter) etrafında şekilleniyor.  

Yūshi Kanoe manganın çizeri, Toshiki Inoue (Kamen Rider 555'in baş yazarı) senaryoyu yazarken Masato Kusaka'ya can veren oyuncu Kōhei Murakami de manganın işbirlikçisi olarak karşımıza çıkıyor. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları