Yeni Gundam Breaker PS4 Oyununun Çıkış Tarihi Duyurdu
Bandai Namco Entertainment Gundam Breaker'ın yeni oyununu bu yıl PS4 için çıkaracaklarını duyurdu.

Bandai Namco Entertainment ''Gundam Game New Year Fest 2018'' canlı yayınında  yeni Gundam Game oyununun bu yıl PS4 için satışa çıkacağını duyurdu. Ayrıca şirket oyun için ilk videosunu da yayımladı.

Oyun, Unreal Engine 4 oyun motoruna sahip olacak.  Bandai Namco Entertainment oyun hakkında daha fazla bilgi vermek adına 28 Ocak tarihinde bir canlı yayın yapacak. 

The Gundam Breaker serisi oyunculara çeşitli  Gundam paketlerini almalarını ve o paketteki parçalar ile kendi mobil suitlerini tasarlamalarına olanak sağlıyor.  Bu suitlerle oyuncular başka oyunculara karşı savaşabilir ya da co-op senaryolar oynayabilir. Bandai Namco Entertainment ilk oyunu PS3 ve PS Vita için Ekim 2013 tarihinde yayınlamıştı. Ardındansa ikinci oyun  Gundam Breaker 2 PS3 ve PS Vita için Aralık 2014 tarihinde satışa sunuldu.  The Gundam Breaker 3 ise Japonya'da PS4 ve PS Vita için Mart 2016'da çıkış yaptı. Oyun Nisan 2016'da İngilizce sürümüne kavuştu. 


Güncelleme: Bandai Namco Entertainment Europe ve Bandai Namco Entertainment America oyunu Kuzey Amerika ve Avrupa için de bu yıl çıkarmayı planladıklarını bildirdi. 

kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları