Yeni Ghost in the Shell 3DCG Anime Projesi 2020'de Netflix'te
Kenji Kamiyama ve Shinji Aramaki'nin Ghost in the Shell: SAC_2045 projesinden bir görsel de paylaşıldı.

Netflix'in bilimkurgu odaklı Twitter hesabı Ghost in the Shell'in yeni anime serisinin adını açıkladı:  Ghost in the Shell: SAC_2045 ve bu anime serisi 2020'de Netflix'in orijinal yapımları arasında yer alacak ve 24 bölümden oluşacak.

Hesabın paylaştığı postta aşağıdaki görselin yanı sıra yapımın yönetmenlerinin adı da açıklandı: Kenji Kamiyama (009 Re:Cyborg, Blade Runner: Black Lotus, Cyborg 009: Call of Justice serileri, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex serileri, Higashi no Eden serileri, Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari, Mou Hitotsu no Mirai wo., Seirei no Moribito, Seishain Cyborg 003 ve Ultraman) ve Shinji Aramaki (Appleseed serileri, Blade Runner: Black Lotus, Captain Herlock, Halo Legends, Metal Skin Panic MADOX-01, Starship Troopers serileri ve Ultraman) Anime serisinin prodüksiyonunu üstlenen stüdyolar ise Production I.G ve Sola Digital Arts. 

Image

Çevirmen notu: Projeyle ilgili bundan daha fazla bilgi henüz bulunmuyor, lakin kendimi iyi olması yönünde telkin etmiyorum dersem yalan olur. İlk onumda yer alan bir yapımın ve ana karakterin "eh" ya da "kötü" tanımlarında yer almasına kalbim dayanmaz. Bunu neye dayanarak yazdığıma gelecek olursam; 3DCG olması derim sanırım. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları