Yeni Gerçekçi Naruto Figürleri
Bu figürlerden bir gün de biz alalımda içimizde kalmasın. Keyifli okumalarr.

Yeni Gerçekçi Naruto Figürleri

Naruto ve Sasuke gerçek hayatta olmayabilir ama yapılan son figürlerini "gerçekçi" den başka bir şey dersek haksızlık olur. Bu figürleri masanızda bir yere koyup seyretmek isteyebilirsiniz.


 Bu 2016 SH Figuarts modelleri, Bandai'nin en yenileri arasındadır. Fabrikada yapıldığına ve el işçiliğine sahip olmadığına inanmak zor, çünkü montaj hattında zamanı belirten plastik rakorlardan hiçbirine sahip değiller. 50 dolar karşılığında bu tür bir kalite beklenir zaten.


Naruto üç farklı ifade ile gelir ve ikisi Hala Modunda. Ayrıca iki kunai bıçağı, bir Rasengan ve bir Rasen-Shuriken ile birlikte geliyor. Hareket tabanı, Rasen-Shuriken için, kendi başına kolayca ayakta kalabilen Naruto'nun kendisinden daha fazla.


İşte kutunun önündeki poz içindeki Naruto. Figürün plastik,  yumuşak ve neredeyse biraz kauçuk olması, onu çok esnek ve mafsallı hale getiriyor.


Aksesuarın kendi tabanına sahip olması nedeniyle bunun yüksek kalitede bir şekil olduğunu söyleyebilirsiniz.

,


Sasuke'nin yüz ifadelerinde çok daha az çeşitlilik var, bu yüzden sanırım bu figürün şov için oldukça doğru olduğunu söyleyebilirsiniz.


Sasuke kılıflanabilen ayrıntılı bir kılıç ile gelir. Bununla birlikte, Sasuke'yi narin kıyafetlerinden dolayı Naruto kadar kolay pozlarken zorlandım.


Sasuke'nin sadece Chidori için özel bir eli var. Elini Sasuke'ye taktıktan sonra etrafındaki Chidori aksesuarının iki parçasını birbirine bağlarsın. Bu şekilde, elini yarı net aksesuarla görebilir ve daha figüratif fotoğrafçılık için daha gerçekçi ve mükemmel hale getirebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları