Yeni Dragon Ball Super Filminin Adı Açıklandı!
2022'de yayımlanacak olan yeni Dragon Ball Super filminin adı açıklandı.

Dragon Ball Super: Super Hero

Dragon Ball Super: Super Hero

ComicCon 2021 Dragon Ball Sunumu

ComicCon 2021 Dragon Ball Sunumu

Comic-Con@Home 2021 sunumunda üç üye; Goku'nun ses sanatçısı Masako Nozava, Şueişa'da Dragon Ball ekibi başkanı Akio İyoku ve Toei Animation'dan filmin yapımcısı Norihiro Hayaşida, Dragon Ball Super: SUPER HERO hakkında konuştu. Yayında taslak çizimlerin gösterimi, arka plan çizimleri ve Goku'nun klibi yer aldı. Ayrıca Hironobu Kageyama canlı performans verdi. 

Goku'nun Seslendirme Sanatçısı Masako Nozava

Goku'nun Seslendirme Sanatçısı Masako Nozava

"Dragon Ball filmi beklerken hepinizin heyecandan patladığına eminim. Dragon Ball Super: SUPER HERO filminin beklentilerinizi karşılayacağına da bir o kadar eminim! SUPER HERO alt başlığı oldukça havalı değil mi? Bu kadar basit ve anlaşılır olmasına bayıldım! Toriyama film için yepyeni karakterler tasarladı. İzledikten sonra arkadaşlarınız ve ailenizle ayrıntılarından bahsedip konuşabileceğiniz harika filmlerden biri! Filmle ilgili izlenimlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum!

Şueişa Dragon Ball Ekibi - Baş Yapımcı Akio İyoku

Şueişa Dragon Ball Ekibi - Baş Yapımcı Akio İyoku

"Japonya'da çıkış tarihi 2022 olarak belirlendiğinden tüm hızımızla çalışıyoruz. Şimdilik söyleyebileceğim tek şey bunun fantastik olacağı! Toriyama hikâye geliştirme aşamasından beri bizimle birlikte çalışıyor ve filmin karakterlerinin çizim sürecinde yardımcı oluyor. Üzerinde çalıştıkça film daha da iyi oluyor! Dediğim gibi harika bir film olacağından eminim ve hayranların 'Demek Dragon Ball'ın yapabilecekleri bu!' ve 'Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum!' diyerek serseme döneceklerini düşünüyorum. Umarım hayranlar da önümüzdeki yıla kadar yapım sürecini sabırla bekleyebilirler!

TOEİ ANIMATION - Yapımcı Norihiro Hayaşida

TOEİ ANIMATION - Yapımcı Norihiro Hayaşida

Bence bu yeni film aşırı şiddetli 'Dragon Ball Super Broly' filmine göre farklı bir çekiciliğe sahip. Toriyama'nın yarattığı zengin dünyaya ışık tutan çok daha fazla yaşamdan kesit sahneleri var. Tabii bu filmin şiddet sahnelerinden nasibini almadığı anlamına gelmiyor! Klasik Dragon Ball ve serinin yeni yönlerinin mükemmel birleşimiyle orijinal ve çığır açan bir film olabileceğini düşünüyorum. Bu filmle Toriyama'nın yanı sıra tüm hayranları memnun edebileceğimizi düşünüyorum! Toriyama'nın inanılmaz hikâyelerini ve tasarımlarını mümkün olan en havalı şekilde sunmak hep bizim görevimiz olmuştur! Umarım hepiniz sabırla ve heyecanla beklersiniz!

Hironobu Kageyama

Hironobu Kageyama

"Yeni Dragon Ball filminin San Diego Comin-Con gibi ikonik bir etkinlikle duyurulması oldukça şaşırtıcı ve CHA-LA-HEAD-CHA-LA'yı söyleyebilmiş olmam büyük bir onur oldu! Anime ve anime şarkıları sayesinde dünyanın her yerinde performans sergileyebildiğim ve bu kadar çok arkadaş edinebildiğim için çok şanslıyım.

Dragon Ball Super: Super Hero Fragmanı

Filmin sitesi şu anda aktif!

Filmin sitesi şu anda aktif!

2022dbs.com sitesi üzerinden filmin fragmanına ve filmin yapımındaki kişilerin yorumlarına bakabilirsiniz.
Kaynak: 2022dbs

https://discord.gg/6rD5sDC https://www.youtube.com/c/AnimanTR/videos https://twitter.com/Animanbey

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları