Yeni Bir Fruits Basket Animesine Kim Hayır Der ki?
Honda yeniden aramızda!

Fruits Basket animesinin ilk yayın gününden bu yana 17 yıl geçti ve 17 yıl sonra anime yeniden ele alınıyor. Evet; bu da Honda'nın yeniden aramızda olacağı anlamına geliyor. 

Son zamanlarda, Fruits Basket hakkında yeni haberler yayına girdiğinde sosyal medyada büyük bir ilgi oluştu. Japonya'da bir manga dergisi en yeni konularından biri olarak Fruits Basket anime projesine yer verdi. Derginin tatil kapağına animeyle ilgili bir teaser düşerken animenin ne hakkında olacağına dair bir açıklamaya yer verilmedi. Elde sadece şu bilgi var: yeni Fruits Basket animesi orijinal mangayı yeniden betimleyecek. İzlediğimiz Fruits Basket biliyorsunuz ki mangada yer alan birkaç ayrıntıyı değiştirmişti ama yeni seri Natsuki Takaya'nın serisinin daha doğru bir uyarlaması olacak.

Image

Henüz mangayı okumamış, animeyi izlememişler için hikayesi: Toru Honda, yakın zamanda annesini trafik kazasında yitirmiştir. Annesinin ölümünden bir sonuç çıkarmış, ancak bir süre sonra, dedesinin kendi ailesinin eve yerleşmesi ile ilgili huzursuzluk vermemek için bundan da ayrılmıştır. Toru, artık bir yaşamda ve okulda temizlikçi olarak çalışmak sureti ile geçimini sağlamaktadır. Toru, yaşadığı bütün olumsuzluklara karşı iyimser tutumunu sürdürmektedir.

Toru, birgün ormanda soma ailesinin evren rastlar. Yuki soma ile karşılaşır. Yuki, iki kuzeni Kyo ve Shigure ile birlikte yaşamaktadır. Soma ailesi, Toru'yu, temizlik ve yemek işlerini karşılayın diye evlerine davet ederler. Çadırı önceki gece toprak kayması tavsiye yok.

Ancak, Toru kısa bir süre sonra garip gerçekle karşı karşıya kalacaktır. Soma ailesi Çin takvimindeki hayvanların ruhları ile lanetlenmiştir. Birisi, bir hayvanın ruhuna sahiptir ve bir cinana bir insana sarılır lanetlenmiş hayvana dönüşmektedir.



kaynak: comicbook

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları