Yeni Beyblade Burst God Anime Serisinin Ön Gösterimi Nisan Ayında Yapılacak
Nisan 2016'da duyurulan Beyblade Burst serisine önümüzdeki Nisan ayında yenisi eklenecek.

Cuma günü Beyblade serisinin yapımcısının resmi Twitter hesabından duyuruldu. Beyblade Burst televizyon serisine önümüzdeki Nisan ayında ön gösterimiyle beraber Beyblade Burst God ismiyle yeni bir seri ekleniyor. TV Tokyonun İnternet sitesinde bu yeni serinin yakın zamanda kanallarında yayınlanacağını onayladı.

4 Nisan'da Beyblade Burst ön gösterimi yapılan seri devam etmekte. Katsuhito Akiyama, animenin yöneticisi. Toshiaki Ohashi, karakter tasarımcısı. Hideki Sonoda serinin senaryosuyla ilgilenecek.

Beyblade Burst serisi Kanada'da Teletoon kanalında 10 Ekim'de yayınlanmaya başladı. Daisuki serinin İngilizce alt yazısını Aralık ayında yayınlamaya başladı.

                                             Image

Yapımcı firma d-rights, seriyi şöyle tanımlıyor. 

Beyblade Dünya'da en popüler savaşma şekli. Dünyanın birçok yerinden erkekler sert Beyblade savaşlarında kalplerini ve ruhlarını kazanmak için ortaya koyuyorlar.

Valt Aoi, Beybladeler hakkında çıldıran ilkokul 5. sınıf öğrencisidir. Valt, Shu Kurenai ile çocukluktan beri en yakın arkadaşlar. Shu Kurenai, Ulusal Beyblade Turnuvasının en iyi dörtlüsünden biri olarak adlandırılıyor ve Beyblade dahisi olarak anılıyor.

Fakat büyük turnuvaya girebilmesi için ilk olarak yerel turnuvalarda birinci olması gerekmektedir. Bu yolda birçok zorlu rakip onu beklemektedir.

Kazanmayı kafasına koyuyor, Shu ile savaşabilmek ve ulusal turnuvaya katılabilmek için Valt şampiyonluğu hedefliyor. Savaştığı sırada Valt, arkadaş çevresini genişletiyor ve yeni zirvelere ulaşıyor. O farkına bile varmadan dünyadaki en iyi Blader olma hayalini kuruyor.

Oyuncak firması Hasbro ve d-rights firmasının Amerika ayağı olan Sunrights Şubat 2016'da Beyblade Burst oyuncaklarını ve animeyi Japonya dışına çıkaracağını duyurdu. Hasbro Ocak ayında Amerika'da oyuncakları dağıtmaya başladı.

Takara Tomy'nin Beyblade oyuncak serisi 2000-2003 yıllarında manga serisine ilham kaynağı oldu. Viz Media, 2004-2006 yıllarında Kuzey Amerika'da serinin 14 cildini yayınladı. Manga, 3 televizyon serisine, 1 filme ve 1 spinoff mangaya ilham kaynağı oldu. Televizyon serileri; Beyblade, Beyblade: V-Force, Beyblade G Revolution, Beyblade the Movie: Fierce Battle ve Metal Fight Beyblade. Serinin spinoff mangası Metal Fight Beyblade'den ilham alan ürünler ise: Beyblade: Metal Fusion, Beyblade: Metal Masters, Beyblade: Metal Fury, Beyblade: Shogun Steel ve Metal Fights Beyblade And The Sun

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları