Yeni Baki Animesine 2 Oyuncu Daha Katıldı
Japonya dışında Netflix'te bu sonbahar prömiyer yapacak.

Keisuke Itagaki'nin Baki mangasının (New Grappler Baki: In Search of Our Strongest Hero) adlı yeni animesi için resmi web sitesi, Pazartesi günü anime için iki yeni oyuncuyu açıkladı. Yeni oyuncular şunlardır:

Anri Katsu, Shinshinkai'nin bir üyesi olan Kiyosumi Katō olarak seriye katıldı. Antreman yapmak yerine dövüş yeteneğini gerçek kavgada test etmeyi tercih eder. Shinshinkai'de "Tehlikeli Aslan" takma adı ile tanınıyor.

Image


Kenji Nomura, Atsushi Suedō rolünde seriye katıldı. Shinshinkai Ulusal Karate Turnuvası'nın üç yıl üst üste şampiyonu olmuştur. Japon bir kişi için alışılmadık büyüklükte bir vücuda sahiptir. Çıplak ayakla 11 saniyede 100 metre koşuyor.

Image

Nobunaga Shimazaki, ana kahraman Baki Hanma'yı seslendiriyor.

Diğer oyuncular:
Sikorsky rolünde Kenjiro Tsuda

Image

Image

Doyle rolünde Takehito Koyasu

Image

Image


Yanagi Ryūkō rolünde Issei Futamata

Image

Image

Dorian rolünde Banjou Ginga

Image

Image

Speck rolünde Chafurin

Image

Image

"God of War" ve "Man-Eater Orochi" lakaplı, Karate Shinshinkai'nin kurucusu olan Doppo Orochi rolünde Takayuki Sugo.

Image

Aikidō dövüş sanatının ustası Gōki Shibukawa rolünde Bin Shimada.

Image

Çin dövüş sanatları ile "Kaiō" ünvanını kazanan Kaiō Retsu rolünde Rikiya Koyama.

Image

15 yaşındayken Hanayama grubunun 2. lideri, "Japonya'da en kavgacı" olan Kaoru Hanayama rolünde Takuya Eguchi.

Image

Tokugawa holdingin 13. lideri olan Mitsunari Tokugawa rolünde Mugihito.

Image

Karate Shinshinkai'nin kurucusu Doppo Orochi'nin oğlu olan Katsumi Orochi rolünde Yoshihisa Kawahara.

Image

Baki'nin okul arkadaşı ve Baki'nin ev sahibinin kızı Kozue Matsumoto rolünde Sora Amamiya.

Image

Baki'nin babası Yūjirō Hanma rolünde Akio Ohtsuka.

Image

Tohru Furuya hikaye anlatımını yapacak.

Image

Anime, bu yaz Japonya'da prömiyer yaptı ve Japonya dışında Netflix sonbaharda animeyi yayınlayacak. Seri 26 bölüm devam edecek ve televizyonda da yayınlanıyor.

Netflix hikayeyi şöyle anlatıyor:

Ana kahraman Baki Hanma, dünyadaki en güçlü dövüşçü olan babası Yujiro Hanma'yı geçmeye yetecek kadar güçlü olmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Dünyanın en şiddetli ve acımasız dövüşçülerinden beşi Baki ile yüzleşmek için toplanıyor. Amaçları onu yenmektir - eşsiz güçleri ve yetenekleri onları yaşamdan sıkılmaya yöneltmiştir ve şimdi Baki'yi tamamen ezebileceklerini umut ediyorlar. Diğer yeraltı dövüş sanatçıları Baki'nin yanında savaşmak için toplandılar: Kaoru Hanayama, Gouki Shibukawa, Retsu Kaioh ve Doppo Orochi. Acımasız ve güçlü dövüşçüler ile Baki ve arkadaşları arasında destansı bir gösteri başlıyor!

Toshiki Hirano (Rayearth, Dangaioh, Magic Kaito: Kid the Phantom Thief), animeyi TMS Entertainment'da (Lupin III, ReLIFE) yönetiyor. Fujio Suzuki (Shin Getter Robo vs. Neo Getter Robo, 009-1, New Getter Robo) karakterleri tasarlıyor. Tatsuhiko Urahata (DNA²,  Horizon in the Middle of Nowhere, Tsuredure Children) serinin senaryosundan sorumludur.

GRANRODEO, serinin açılış tema şarkısı "Beastful", Azusa Tadokoro ise kapanış tema şarkısı "Resolve."yi seslendiriyor.

Image

 Netflix prömiyeri gösterimlerine ek olarak, anime Tokyo MX 1, Sun TV, TV Q Kyuushuu, TV Aichi, KBS Kyoto ve Hokkaido TV kanallarında yayınlanıyor. Anime, 25 Haziran'da Netflix'te yayınlanmaya başladıktan yaklaşık 1 hafta sonra, 1 Temmuz'da Tokyo MX1'de prömiyer yaptı.

Manga, 1999'dan 2005'e kadar Weekly Shōnen Champion'da 31 cilt yayınladı. Manga, yakın zamanda, “Most Evil Death Row Convicts” arkını da yansıtan orijinal anime DVD (OAD) uyarlamasına ilham kaynağı oldu.

Itagaki'nin orijinal Baki Grappler dövüş sanatları mangası, 1991'den 1999'a kadar Weekly Shōnen Champion dergisinde 42 cilt yayınladı. Manga, 63 milyondan fazla kopyaya sahiptir. Seri, iki TV anime uyarlaması ve orijinal bir animasyon videosuna da ilham kaynağı oldu.

Baki devam mangası 2005 yılında bittikten sonra, Hanma Baki 2005'ten 2012'ye kadar aynı dergide yayınlanmaya devam etti. Baki-Dou serisi, Mart 2014'te, orijinal Baki The Grappler mangasının 3. devamı olarak Weekly Shōnen Champion'da başladı. 5 Nisan'da sona erdi. Media Do, Baki mangayı lisansladı ve gelecekte olası bir baskı dijital olarak yayınlayacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları