Yemek Mangasına Shounen-Ai Karışırsa...
Yemek mangasının shounen-ai ile buluşmuş versiyonu: Dutch no I wa Uchuu

Dutch no I wa Uchuu, Seishonen Ashibe mangasının da çizimlerini üstlenen Syohei tarafından yaratılacak yeni bir shounen-ai manga. 

Canna'nın son sayısında serileştirmeye başlanan manga; 4 kardeşiyle büyük bir ailenin en büyük oğlu Saburo Inukai ve oldukça soğuk bir ailede yetişen ve genellikle yalnız olan Hikaru Saruwatari'nin hikayesini anlatıyor. İkisi yeme yarışması sırasında bir araya gelirler ve birlikte yarışırlar. Birbirlerini tanımaya başladıkça, aralarındaki duygunun dostluktan çok daha derin ve büyük duygulara dönüşmeye başladığını fark ederler. 

Bu manga şimdilik Animate, Tora no Ana, Comicomi Studio, Horin Love Books ve anlaşmalı diğer kitapçılarda özel hediyesi ile birlikte satılıyor. 


kaynak: manga.tokyo

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları