Yazar NisiOisin ve Çizer Nakamura'nın Yeni TV Animesi
Jūni Taisen, yazar NisiOisin (Monogatari Series, Medaka Box) and Nakamura'nın Jūni Taisen: Zodiac Warriors light novel'inden uyarlanıyor.

Jūni Taisen TV animesinin kadrosu Crunchyroll Expo'da, animenin yeni bir görselini lanse etti. Aşağıda görmüş olduğunuz görseli, orijinal romanın çizeri Hikaru Nakamura (Saint Young Men, Arakawa Under the Bridge) çizdi. Bu çizim, animenin ilan edilmesinden sonra Nakamura'nın çizdiği ilk şey ayrıca. 

                             Image

Crunchyroll, animeyi simulcast (radyo ve televizyondan aynı anda yayınlanan yayın) yapacak. Ayrıca Crunchyroll Expo'da ses aktörleri Hiromi Igarashi ve Shun Horie de yer aldılar. 

Anime, yazar NisiOisin (Monogatari Series, Medaka Box) and Nakamura'nın Jūni Taisen: Zodiac Warriors light novel'inden uyarlanıyor. 

Naoto Hosoda (The Devil is a Part-Timer!, Shuffle!) anime serisini, Graphinica (Chain Chronicle: The Light of Haecceitas, Expelled from Paradise) adına yönetecek. Sadayuki Murai (Knights of Sidonia, Natsume's Book of Friends seasons 3-5) serilerin düzenlemesini üstlenirken Chikashi Kadekaru (Scar-red Rider XechS, Hōkago Mania Club) karakterleri tasarlayacak ve Gō Shiina (Kyousougiga, God Eater) Avex Pictures adına müzikleri derleyecek.

Anime, MBS'te yayınlanmadan önce 3 Ekim saat 23.30'da AT-X'de prömiyerini yapacak. Ayrıca Tokyo MX ve BS11'de yayınlanacak.

Animenin konusu ve karakterleri hakkında daha detaylı bilgiyi melisastokyoVA'nın şu makalesinde bulabilirsiniz.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları