Yazar Junji Ito'nun Animesi 2018'de Başlıyor
Anime, 11 ciltlik Itō Junji Kessaku-shū (Junji Ito Masterpiece Collection) mangasından ve Fragments of Horror kitabından adapte edilecek.

Yazar Junji Ito, Çarşamba günü proje için bir web sitesi açtı ve bu web sitesinde kadro, görsel ve animenin 2018'de TV yayınına başlayacağı bilgisini paylaştı. 

Anime, 11 ciltlik Itō Junji Kessaku-shū (Junji Ito Masterpiece Collection) mangasından ve Fragments of Horror kitabından adapte edilecek. Sitede tam olarak hangi hikayelerden adapte edileceği bilgisi ise açıklanmadı. 

                                            Image

Anime serisini, Studio DEEN'den Shinobu Tagashira (Diabolik Lovers) hem yönetecek hem karakter tasarımlarını üstlenecek. 

                     Image

Ito'nun Uzumaki ve Tomie mangaları live-action adaptasyonuna ve yine onun GYO mangası bir OVA'ya ilham olmuş. Viz Media, Ito'nun Fragments of Horror mangasını 3 farklı isimle İngilizce'ye çevirmişti. ComicsOne, yazarın Flesh Colored Horror mangasını; Dark Horse Comics, yazarın Museum of Terror mangasını ve Kodansha Comics Junji Ito's Cat Diary: Yon & Mu mangasını yayımlamıştır.

Ito yakın tarihte,  Osamu Dazai'nın klasik romanı No Longer Human'dan (Ningen Shikkaku) esinlenerek yeni bir mangaya başladı. 

Ito'nun kısa manga hikayeleri, 2016 yılında çalışmalarına başlanacağı belirtilen Çinli bir live-action'a da ilham olacakmış.  

Manga sektöründe 30. yılını kutlayan Ito'ya sağlıklı bir yaşam diliyoruz. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları