Yashahime: Princess Half-Demon Animesine Yeni Sezon Geliyor
İnuyasha ve Sesshomaru kardeşlerin kızlarını konu alan anime, ikinci kısım ile devam ediyor

Rumiko Takahashi'nin unutulmaz serisi İnuyasha'nın spin-off anime adaptasyonu Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi'nin (Yashahime: Princess Half-Demon) final bölümünde, ikinci kısım (Ni no Shō) ile devam edeceği duyuruldu. Duyurunun teaser görselinde Sesshōmaru'nun kızı Towa Higurashi yer alıyor. 



Viz Media ve Funimation ortaklığı ile ingilizce olarak yayınlanan ve yapımcılığını Sunrise stüdyosunun üstlendiği anime, 3 Ekim 2020'de Yomiuri TV/NTV kanallarında yayına başlamıştı. 

Orijinal İnuyasha mangasının 56 cildinin tamamının ve Kuzey Amerika yayın haklarının sahibi Viz Media seriyi şöyle açıklıyor; Sesshomaru ve Inuyasha kardeşlerin kızları zamanı aşan bir yolculuğa çıkıyor! Feodal Japonya'da yaşayan, Sesshomaru'nun kızları yarı iblis ikizler Towa ve Setsuna, bir orman yangını sırasında birbirlerinden ayrılır. Umutsuzca küçük kız kardeşini arayan Towa, onu günümüz Japonya'sına gönderen gizemli bir tünelden geçer ve kardeşinin Kagome'nin kardeşi Sota tarafından büyütüldüğünü öğrenir.

On yıl sonra, iki dönemi birbirine bağlayan tünel yeniden açılırak Towa ve Setsuna'yı tekrar bir araya getirir ancak Setsuna, Kohaku için çalışan bir iblis avcısı olmuştur ve ablasına dair tüm anılarını yitirmiştir. İnuyasha ve Kagome'nin kızları Moroha'nın da aralarına katılması ile, bu üç genç kadın iki çağ arasında kaybolmuş geçmişlerini kazanmak için bir maceraya çıkarlar.


Yashahime: Princess Half-Demon Prodüksiyon Ekibi:

  • Stüdyo: Sunrise
  • Yönetmen: Teruo Sato (InuYasha, Aikatsu Stars!)
  • Senaryo: Katsuyuki Sumisawa (InuYasha: Kanketsu-henMobile Suit Gundam: The Origin)
  • Karakter Tasarımı:  Yoshihito Hishinuma (InuYasha,City Hunter Shinjuku Private Eyes) ve Rumiko Takahashi (InuYasha)
  • Müzik: Kaoru Wada (Princess Tutu, D.Gray-man)



Takahashi'nin orijinal İnuyasha mangası, 1996-2008 yılları arasında Weekly Shonen Sunday'de yayınlandı. 2000-2004 yılları arasında animeye uyarlanan 167 bölümlük İnuyasha, 2009 yılında yayınlanan devam serisi ile final yapmıştı. Ayrıca serinin dört anime filmi bulunuyor.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları