Yakuza'nın Yapımcılarından Yeni Oyun Project Judge
Avukatlar da sever.

 Sega'nın hem Asya'da hem de Batı'da geniş kitlesi olan oyun serisi Yakuza'ya kardeş denilebilecek Project Judge 13 Aralıkta Asya piyasasına sürüldü. Yakuza'nın yaratıcısı Toshihiro Nagoshi bu oyunun Yakuza serisinden çok farklı olacağını söyledi lakin gördüğüm kadarıyla oyunun motoru ve mekanikleri Yakuza serisindekilere çok benziyor. Aynı zamanda Yakuza serisinde çokça gördüğümüz mini oyunlar da Project Judge'da mevcut.

Oyunun hikayesiyle alakalı kısa bir trailer.

 Oyunda eskiden avukatken bir dizi talihsizliklerden sonra özel dedektifliğe başlayan Takayuki Yagami'yi canlandıracak ve eski davalarımızın gölgesinde bir dizi cinayeti araştıracağız. İşin içine dedektiflik girdiği için de şüphelilerin peşine düşme, gizlice fotoğraflarını çekme gibi unsurlar da buluyor oyunda. Bu da delilleri kullanarak olayları çözdüğümüz bir mekaniğin de oyunda olduğunu gösteriyor. Umarım L.A. Noire'daki gibi bir proje görebiliriz.

Oyunun mekaniklerini tanıtan kısa bir trailer.

 Oyun Japonya'da Judge Eyes ismiyle piyasaya sürüldü bu yüzden Batı için söylenen Project Judge ismi değişikliğe uğrayabilir. Oyunun Batıya 2019'da geleceği söylendi. İnternetteki söylentilere göreyse oyunu bu yaz Batı piyasasında görebilirmişiz. Oyun sadece PS4 için duyuruldu ama Yakuza0'nun şuanda Steam marketinde olması Project Judge'nin PC'ye çıkma ihtimali olduğunu gösteriyor.

 Bahamut ile gerçekleştiren bir röportajda yapımcı Kazuki Hosokawa oyunun oynanma süresi sadece ana hikayesiyle 30-35 saat, yan görevlerle beraber 70-80 saat ve platinum kupa kasmak isteyenler için 100-200 saat olduğunu söyledi.

 Yakuza evreninde böyle ağır polisiye hikayesi olan bir oyun görmek beni çok mutlu etti. Umarım beklediğim gibi olur.

1 yıl önce katılmışım.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları