World Trigger Animesine 3. Sezon Geliyor
Animenin ikinci sezonu Ocak ayında prömiyer yapacak.

Image

Jump Festa '21 etkinliğinde bir sunumda, Daisuke Ashihara'nın World Trigger mangasından uyarlanan animenin üçüncü sezonun olacağı duyuruldu. Ayrıca, ikinci sezonun yılın bir çeyreğinde yayımlanacağı da söylendi. Ekip, gelecek günlerde üçüncü sezonun prömiyer tarihini de açıklayacak.

İkinci sezon, TV Asahi'nin NUMAnimation program bloğunda 9 Ocak'ta prömiyer yapacak.

Morio Hatano (Saint Seiya Omega'nın ilk sezonu, Dragon Ball Super'den Future Trunks Saga, Hugtto! Precure ve Star Twinkle Precure'nin bölüm yönetmeni) seride yönetmen olarak görev yapıyor. Hiroyuki Yoshino, Toshihisa Kaiya ve Kenji Kawai, senaryoyu yazmak, karakterleri tasarlamak ve müziği bestelemek için geri dönüyor.

Güney Koreli erkek grubu TOMORROW X TOGETHER, ana tema şarkısı "Force"u seslendiriyor ve Rock grubu Mr. Green Apple'dan Motoko Omori, şarkıyı özellikle bu anime için yazmış. Rock grubu Kami wa Saikoro o Furanai, "Mirai Eigō" (The Endless Future) adlı kapanış tema şarkısını seslendiriyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları