World End Anime İncelemesi
World End Anime İncelemesi Sizlerle. Keyifli Okumalar…

Dikkat !

  World End izlemediyseniz, izlemeyi düşünüyorsanız ,hatta belki şu an izliyorsanız spoiler içerebilir. Elimden geldiğince az spoiler vermeye çalışacağım.

Konusu Nedir ?

Öncelikle adı;

 ShuumatsuNani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?

ama en iyisi biz World End diyelim. MAL’da 7,9 puan alan bu animemize gelin bir de biz puan verelim.

Anime Özeti;

İnsan nesli korkutucu ve gizemli "Canavarlar" tarafından tüketildi. Bu canavarlarla savaşma görevi ise "Kariyon" adı verilen kutsal kılıçları kullanmak kaderlerinde yazılı olan "Periler" adlı bir grup kıza düşmüştür. Williem adındaki bir insan bir kaç yüz yıl sonra uyanır ve canavarlarla olan mücadelesine devam eder.

Karakterler

Ana Karakterler

-        Chtholly Nota Seniorious

-        Williem Kmetsch

-        Nephren Ruq Insania

Chtholly Nota Seniorious

Chtholly Nota Seniorious

Bu mavi saçlı, sevimli ve yaşını göstermediğini düşündüğüm karakteri bir süzelim. Öncelikle bir tsunderelik sezdim ve bu, karakterde en sevmediğim ikinci özellik oldu. Beni bu ara ara tsundere moda girip çıkan karakterden, neredeyse nefret ettirecek kıvama getirdiler çünkü çok fazla gereksiz üstünde durulmuş üstünde durulan kısımda bile çok fazla boşluk var fazla açıklamak istemiyorum final bölümünden spoiler vermeyeyim. Animede üstünde durulabilecek ve bu animeyi efsane yapabilecek o kadar çok şey varken böyle bir noktaya gelmesi beni cidden üzdü.

Williem Kmetsch

Williem Kmetsch

Sen ne çekmişsin be dedirten ve bazı özellikleriyle favori karakterlerim arasında olan Williem’i bir inceleyelim. Öncelikle bu karakterin hikayesini daha derin işleselerdi, bu animeyi çoğu kişinin favorileri arasına girdirebileceklerini düşünüyorum. Cidden gizemli ve havalı bir geçmişi var. Kendisi başta duygularını gizlese de sonrasında bayağı dikkat çekici oldu doğrusu. Benim en sevdiğim sahneler bu karakterin geçmişiyle ve özellikleriyle ilgili ayrıntılara girilen sahnelerdi. Açıkcası ben bu karakteri sevmiştim ama kıza çok bağlandı o yüzden sonlara doğru biraz koptum taa ki finale kadar (burada duruyorum devamı sizden gelsin).

Nephren Ruq Insania

Nephren Ruq Insania

  “Sevimliliğini nerden aldın ?” demem lazım. Sevimli mi sevimli olduğunu düşündüğüm bu karakteri gelin bir elden geçirelim. Sessiz duruşu ve sevimliliği bazı güzel animelerdeki bu tarz karakterleri hatırlatmadı değil. Çok ön plana çıkmadı ama sonda kendini sevdirdi. Keşke o tatlı yüzünü daha fazla görebilseydik.

Yan Karakterler

-        Myse Valgulious Ithea

-        Nygglatho

-        Ytri Historia Rhantolk

-        Hrqstn Elq

-        Asplay Lillia

-        Kids

Myse Valgulious Ithea

 Myse Valgulious Ithea

Nygglatho

Nygglatho

Ytri Historia Rhantolk

Ytri Historia Rhantolk

Hrqstn Elq

Hrqstn Elq

Asplay Lillia

Asplay Lillia

Kids

Kids

Çizimleri

Çizimleri genel olarak fena değildi bazı yerler gerçekten güzel çizilmişti ama genel olarak standarttı. Puan – 8/10

Müzikleri

Müzikleri normaldi ve durgundu, öyle çok hareketli değildi. Genelleyecek olursak fena değildi. Puan – 7,2/10

Detaylı Eleştiri

  Bana çok önerilmişti biraz bakmıştım beğenmemiştim sonrasında izledim 3-4 saatte bitirdim. Willem’in hikayesine hayran kaldım fakat üstünde o kadar da fazla durulmadı. Final bölümünü beğendim ancak böyle bitmesi beni üzdü gerçekten karakterlerinden bazıları dışında hepsini sevdim mesela Chtholly’yi sevemedim üstünde bence gereksiz fazla duruldu o kadar yer verilmesine rağmen pek bir şey çıkmadı tam açıklayıcı olmadı araya sıkıştırmışlar gibi hissettim. Senaryo Puanı – 7;3/10 

Sonuç

Zamanınız varsa izleyebilirsiniz ama ben kaliteli cidden güzel bir başyapıt istiyorsanız çok da ümitlenmeyin derim. Puan – 7,5/10

Sizce İncelemem Nasıldı

Hayatı keşkelere yaşamamaya özen göster.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları