Wonder Egg Priority'nin Sonunu Merak Edenler 29 Haziran'ı Bekleyecek
Özel yayın, 12. bölümün devamı niteliğinde.

CloverWorks'ün orijinal televizyon animesi Wonder Egg Priority'nin resmi web sitesi, animenin Japonya saatine göre 29 Haziran 12: 00'da 'özel bir yayın' gerçekleştireceğini duyurdu. Wonder Egg Priority Special Edition'ın, animenin yayınlanacak 12. ve son bölümünün devamı olacağı da duyuruldu. Special edition, aynı zamanda hikayenin sonu da olacak. 

Tanıtım videosu:

Diziyi yayınlayan Funimation hikayeyi şöyle anlatıyor:

Ai Ooto, en iyi ve tek arkadaşı Koito Nagase'nin intiharının ardından yeni gerçekliğiyle boğuşur. Tutunacak dalı kalmayan Ai, kaderini sonsuza değin değiştirecek bir yumurta bulur. O esnada duyduğu ses geleceği değiştirebileceğini ve bir seçimle bunu yapabileceğini söyler. Yapması gereken ne mi; sadece yumurtayı kırmak!.. Yumurtanın içinden harikalar mı pişmanlıklar mı çıkacak. Ai'yi bezdiği hayattan daha iyi bir gelecek mi bekleyecek.. 

Anime 12 Ocak'ta gösterime girdi.

Orijinal animenin senaristi Shinji Nojima, KōKō Kyōshi (High School Teacher), Ie Naki Ko (Homeless Child) ve Takane no Hana (Born To Be A Flower or Unattainable Flower) filmlerinin de ardındaki isimdi. Shin Wakabayashi (22/7: The Diary of Our Days, Boku wa Robot Goshi no Kimi ni Koi wo Suru romanının tanıtım videosu) speacial editon'ı CloverWorks'te yönetecek. Saki Takahashi (Her Blue Sky animasyon yönetmeni) karakterleri tasarlayacak ve animasyon ekibini de yönetecek. Hiroyuki Ueno (NTV) ve Nobuhiro Nakayama (Aniplex) planlama yapımcıları olarak karşımıza çıkacak.

NTV ve docomo'nun D.N. Dream Partners'ı, bu özel bölümün yapımında Aniplex ile ilk kez işbirliği gerçekleştirecek.


kaynak: ann
"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları