Witcher Evreninin Anime Adaptasyonu Witcher: Nightmare of the Wolf'un Yayın Tarihi Belli Oldu.
Dünya çapında sevilen Witcher evreni şimdi de anime dünyasına katılıyor. 2019 yılında Netflix işbirliği ile ekranlara hitap etmeye başlayan seri geçtiğimiz günlerde Netflix-CD PROJEKT RED ortaklığında düzenlenen WitcherCon etkinliğinde serinin ismini ve yayın tarihini bir fragman ile duyurdu.

Netflix Türkiye tarafından yayınlanan resmi fragman şu şekilde;

Fragmanda verilen bilgilere dayanarak serinin 23 Ağustos 2021 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacağı kesinleşti.

Animenin yapımcı stüdyosunun geçtiğimiz yıl Mir olacağı zaten duyurulmuştu. Bilmeyenler için Mir stüdyosunu yakın zamanda yayınlanan Netflix-Valve işbirliği ile yapılan Dota: Dragon's Blood serisinde görmüştük. Projenin yapımcılık koltuğunda Witcher'ın Netflix dizisinde de yapımcılığı üstlenen Lauren Schmidt Hissrich bulunuyor.

1 saat 22 dakika olacağı duyurulan movienin Geralt'ın mentoru Vesemir etrafında döneceği de bilgilerimiz arasında. Bu aynı zamanda The Witcher dizisinin de öncesi oluyor. Aynı zamanda Netflix, resmi sitesinde açtıkları sayfada konu olarak şu bilgileri de bizlerle paylaşmış.  “Kıta’yı bekleyen yeni ve büyük bir tehlikeyi konu alan bu iki boyutlu anime, ‘The Witcher’ın olağanüstü dünyasını daha da genişletiyor.”

Editör yorumu olarak ana karakterimiz Vesemir'in de fragmandan gördüğüm görüntülere dayanarak çizimlerinin göze çok havalı gözüktüğünü belirtmeden de geçemeyeceğim.

Kaynak: Netflix Türkiye

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları