WFLE ve Otomate Tanışabileceğiniz VTuberlar Yaratmak İçin Birlikte Çalışacak
2 şirket ilk VTuberları olan Amon Flockhart'ı tanıştırdı.

Wright Flyer Live Entertainment(WFLE) ve Idea Factory, kadın izleyici kitlesini hedef alan sanal YouTuber(VTuber)'lar yapmak için REALITY Factory projesi altında birleşiyor. Girişim aynı zamanda VTuber'larla tanışma üzerine, geçtiğimiz şubat ayında Tokyo, Ikebukuro'da açılan, Otomate binasında etkinlikler düzenleyecek. 

Şirketler bu ay yapılan Otomate Party 2018'de VTuber'lar yaratmak için birlikte çalışacaklarını duyurdu. Duyuru aynı zamanda Café&Bar Dante's Peak elemanı Amon Flockhart'ı tanıtan PV'yi içerdi. Projenin bu son baharda harekete geçmesi planlanıyor.

WFLE şirketi 13 Nisan'da GREE'nin yatırımıyla kurulmuştu. Şirketin amacı sanal YouTuber'lar yaratıp yönetmenin yanı sıra video program projelerinin prodüksyonluğunu üstlenmek olacak. Şirket, Nitroplus ile yaptıkları iş birliğinde maskot karaktleri olan Super Sonico'yu sanal YouTuber'a çevirdiler.

WFLE geçtiğimiz ay VTuber yayınlama platformu olan "REALITY"yi yayınladı.

Idea Factory'nin Otomate markası kadın oyuncuları hedef alan otome oyunlarıyla ünlü. Otomate'in yaptığı oyunların arasında Hakuouki, Libra of Nil Admirari, Collar x Malice, Bad Apple Wars, Norn9, Diabolik Lovers, Code:Realize, Amnesia ve Brothers Conflict yer alıyor.

Amon Flockhart YouTube

Amon Flockhart Twitter

Kaynak: AnimeNewsNetwork


Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları