Welcome to Demon School, Iruma-kun Animesinin 2. Sezonu Nisan Ayında Prömiyer Yapacak
NHK bir görsel yayımladı ve geri dönen ekibi tanıttı.

Image

NHK Osamu Nishi'nin Mairimashita! Iruma-kun mangasından uyarlanan animenin 2. sezonunun Nisan 2021'de prömiyer yapacağını açıkladı. Ayrıca, NHK geri dönen ekibi tanıttı ve ikinci sezon için bir görsel paylaştı.

Makoto Moriwaki, Bandai Namco Pictures'da ikinci sezonu yönetmek için geri dönüyor ve Kazuyuki Fudeyasu seri kompozisyonunda sorumlu. Satohiko Sano karakter tasarımcısı olarak geri dönüyor. Akimitsu Honma bir kez daha müzikleri besteleyecek.

Ilk sezon geçtiğimiz Ekim ayında NHK Educational'da prömiyer yaptı ve 23 bölüm devam etti. Crunchyroll, animeyi Japonya'da Welcome to Demon School, Iruma-kun başlığı altında yayımladı ve aynı zamanda İngilizce dublajlı versiyonu da yayımladı.

Image

Mairimashita! Iruma-kun'un hikayesi ebeveynlerinin kendi bencilce çıkarları uğruna sattıkları iyi kalpli 14 yaşındaki Iruma'yı konu alıyor. Fakat satıldığı iblisin torunu yoktur, bu yüzden Iruma'ya aşırı düşkündür ve onu iblis okuluna gönderir.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları