WAVE!! Anime Filmi Üçlemesinin Üçüncü Filmi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Perşembe günü resmi web sitesi, Love&Art'ın sörf temalı projesi WAVE!!in anime filmi üçlemesi WAVE!! Surfing Yappe!! için yeni bir oyuncu ve tanıtım videosu yayınladı.

Üçleme, birbiri ardına olmak üzere  2 Ekim, 16 Ekim ve 30 Ekim tarihlerinde yayınlanacaktır.

Kousuke Toriumi - Hayamichi Inada, Shō'nun ağabeyi

Kousuke Toriumi - Hayamichi Inada, Shō'nun ağabeyi

ÖZET:

Hikaye, yaz tatilinin bitimine doğru transfer öğrenci Shō Akitsuki ile arkadaş olan ve sörf yapmaya körü körüne bağlanan Masaki Hinaoka'nın Ibaraki vilayetinin Ōarai şehrinde geçen yaşamını konu almaktadır. Masaki, spor sayesinde yeni arkadaşlıklar kurmaya başlamışken yetişkinliğe giden bu yolculukta onlardan ayrılmak zorunda kalacaktır.


Oyuncular:

  • Tomoaki Maeno - Masaki Hinaoka
  • Jin Ogasawara - Shō Akitsuki
  • Yoshiki Nakajima - Nalu Tanaka
  • Takuya Satō - Kōsuke Iwana
  • Yusuke Shirai - Yūta Matsukaze
  • Shunichi Toki - Naoya Kido
  • Nobuhiko Okamoto - Rindō Fuke
  • Showtaro Morikubo - Sōichirō William Mori

MAGES. orijinal animenin yaratıcısıdır. Takaharu Ozaki (Girls' Last Tour, Goblin Slayer) animeyi Asahi Production üzerinden yönetmektedir. Kazuyuki Fudeyasu (Girls' Last Tour, Black Clover) senaryoları yazmakta, Yomi Sarachi (La storia della Arcana Famiglia, Mermaid Boys, Lostorage incited WIXOSS) orijinal karakterleri tasarlamakta ve Tomoko Iwasa (Hakumei and Mikochi) bu tasarımları animasyona uyarlamaktadır.

Iwasa ayrıca Yūki Ikeda ile birlikte baş animasyon yönetmenliği yapmaktadır. Kanako Ono propları tasarlamaktadır. Fumino Fujii aksiyon animasyon bölümlerini yönetmekte, Yasuhiro Saiki ve Hibachi Hoshino animasyon efektlerinin yönetmenliğini yapmaktadır.

Emiko Tate color key artisti ve Kazuhiro Arai sanat yönetmenidir. Naho Hasegawa görüntü yönetmenliği yapmakta ve Yūki Honda kurgudan sorumludur. Akio Dobashi müziği bestelemekte ve Chikako Yokota, delfi Sound üzerinden ses yönetmenliği yapmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları