Wandering Witch: The Journey of Elaina Animesiyle Yepyeni Bir Büyü Macerası Başlıyor
Wandering Witch: The Journey of Elaina (Majo no Tabitabi), yazar Jougi Shiraishi ve illüstratör Azure'nin light novel serisinden uyarlanıyor.

Wandering Witch: The Journey of Elaina (Majo no Tabitabi) TV animesinden, Elaine ve uzak doğulu çırak cadı Saya'yı içeren yeni bir görsel yayınlandı.  Animenin yapımını üstlenen C2C (Shachibato! President, It's Time for Battle!) stüdyosundan henüz yayın tarihi ile ilgili bir açıklama gelmedi ancak daha önce iki görsel ile birlikte tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Yazar Jougi Shiraishi ve illüstratör Azure'nin ortak çalışması light novel serisi, Nisan 2016'da çıkış yapmış ve  11. cildi Kasım 2019'da yayınlanmıştı. İngilizce versiyonunu yayınlayan Yen Press, serinin hikayesini şöyle açıklıyor:

Bu hikaye varış noktası ile ilgili değil..  Peki senin en sevdiğin hikaye ne? Bu hikayenin ejherhayı öldürerek prensesi kurtaran bir kahramanı var mı? Yoksa kehanete konu olmuş bir çocuğun kaderinde onu bekleyen büyüklük mü? Sanırım benim en sevdiğim hikaye biraz farklı. Bu belirli hiçbir arayışı olmadan dünyayı dolaşan bir cadının hikayesi. Belirli bir görevi olmadan, rüzgar onu nereye sürüklerse gitmekte özgür ve  bir sonraki macerasına geçmeden önce, her kiminle tanışıyorsa hikayesine yeni bir sayfa daha ekleyerek yoluna devam ediyor. Seyahatlerinin sonunda, bir gün kendi macerasına atılacak bir çırak almalıdır ki böylece bu döngü ve hikaye devam etsin. Peki bu macerayı yeniden başlatacak olan yeni cadı kim olabilir?


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları