VRMMO Hakkında Olan Infinite Dendrogram Romanları Anime Oluyor
Seride Sōma Saitō, Yuko Ōno, Satoshi Hino ve başka yıldızlar var.

Image

Hobby Japan Cuma günü yaptığı açıklamada Sakon Kaidō'nun Infinite Dendrogram roman serisinin bir TV animesine uyarlandığını belirtti. Animenin resmi web sitesi aynı zamanda bir ana görsel yayınladı ve oyuncu kadrosunu paylaştı.

Oyuncular:
Ray Starling rolünde Sōma Saitō
Nemesis rolünde Yuko Ōno
Shu Starling rolünde Satoshi Hino
Rook Holmes rolünde Makoto Koichi
Babylon rolünde Yūki Takada
Hugo Lesseps rolünde Ayumu Murase
Cyco rolünde Yui Ogura
Marie Adler rolünde Yōko Hikasa

Image

J-Novel Club hem orijinal romanları, hem de manga adaptasyonunu dijital olarak İngilizce yayınlıyor ve hikayesini şöyle anlatıyor:

2043 yılında, dünyanın ilk başarılı VRMMO'su olan Infinite Dendrogram piyasaya sürüldü. Oyun, beş duyuyu mükemmel bir şekilde simüle etme kabiliyetine ek olarak, diğer birçok şaşırtıcı özelliğinin yanı sıra, oyunculara sınırsız olanaklarla dolu bir dünya sundu. Neredeyse iki yıl sonra, yakında üniversiteye başlayacak olan Reiji Mukudori, nihayet oyunun bir kopyasını satın alır ve oynamaya başlar. Reiji, deneyimli ağabeyi Shu ve arkadaşı Embryo'nun yardımıyla, Infinite Dendrogram dünyasında bir maceraya atılıyor. Peki bu İnanılmaz gerçekçiliği ve sınırsız olanakları ile bilinen oyun dünyasında onu neler bekliyor?

Kaidou, 2015 yılında Shōsetsu-ka ni Narou ("Let's Be Novelists") web sitesinde öyküyü başlattı ve Hobby Japan, Ekim 2016'da Taiki'nin çizimleriyle basılan ilk cildi yayınladı. 8. cilt,  geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürüldü. 9. cildin çıkacağı tarih 1 Şubat olarak belirlendi.  J-Novel Club 8. cildi dijital olarak 14 Ocak'ta yayınladı.

Kami Imai, Kaidou'nun roman serisinin manga uyarlamasını Hoga Japan's Comic Fire web sitesinde 2016 yılında çizmeye başladı ve 4. cilt Cumartesi günü çıktı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları