Vladimir Putin'i Anlatan Bir Manga Geliyor!
Rusya başkanı Vladimir Putin'i anlatan bir manga geliyor!

Kendi ülkesinde oldukça popüler olan Rusya başkanı Vladimir Putin diğer ülkelerde özellikle Japonya'da eleştiriler alıp duruyor. Dünya liderinin kişisel hikayesi üzerinde duracak olan Manga de Wakaru Vladimir Vladimirovich Putin adında bir manga Pazartesi günü satışa çıktı. Manga mangaka Toe Shinme ve gazeteci Kenrou Nagoshi tarafından hazırlandı.

Manganın hikayesi bir editörümüzün patronunun emri dolayısı ile denizaşırı uçması ile başlıyor. Putin'in hikayesini öğrenmeye çalışan editörümüz bir çok insandan farklı farklı gerçekler öğreniyor.

Putin düşmanlarına karşı acımasız politikaları ile tanınıyor. Eski KGB ajanı olması bir yana Judo'da siyah kuşağa sahip olması Japon'ların ilgisini çeken önemli bir konu.

Rus hükümeti ağır cezalandırma durumları ile biliniyor. Blogger Ruslan Sokolovsky, Pokemon GO oynarken kiliseye girdiği için üç buçuk yıl ceza almıştı. Daha sonradan cezası iki yıl üç aya indirilmişti.

Rusya'da aynı zamanda bazı organizasyonlar ve gruplar mangalara karşı nefret duyuyor ve yasaklanma kampanyaları başlatıyorlardı.

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları