Violet Evergarden Filminin Tanıtım Videosu Yayın Tarihini Açıkladı
Haruka Fujita'nın yönettiği spin-off filminin iki haftalık ön gösterimi 6 Eylül 2019'de başlayacak.

Kana Akatsuki'nin fantezi hafif roman serisi Violet Evergarden'ın resmi websitesi yakında gelecek olan Violet Evergarden The Movie anime filmi için yeni bir ana görsel ve Takehito Koyasu'nun seslendirdiği 30 saniyelik bir tanıtım videosu yayımladı. Ve filmin Japonya'da 10 Ocak 2020'de vizyona gireceğini doğruladı.

Kyoto Animation'nın yaptığı 13 bölümlük televizyon anime uyarlaması Japonya'da 2018'in Ocak ayında başlayıp, Nisan'a kadar devam etmişti. Televizyon serisinin yönetmeni Taichi Ishidate(Kyoukai no Kanata) filmi yönetmek için geri dönüyor.

26 Nisan'da satışı başlayacak olan filmin "MoviTicket" biletleri karakter tasarımcısı Akiko Takase'nin yenice çizdiği B2 boyutunda bir poster ile birlikte gelecek.

Yönetmen Taichi'den bir mesaj:

"Pek çok kişinin yarımdımıyla Violet için yeni bir hikaye yazıyorum. İzleyicileri tatmin edecek bir yapım olması için büyük gayret gösteriyorum. Ve aynı zamanda Violet'i mutlu edebilmek için.  Her gün bu düşüncelerle proje üzerinde çalışıyorum. Violet'in yazdığı maktuplar gibi direkt bir hikaye olacak. Biraz uzak ama lütfen heyecan ile bekleyin."

Ek olarak Haruka Fujita'nın (Sound! Euphonium, Myriad Colors Phantom World bölüm yönetmeni) yönettiği Violet Evergarden: Gaiden - Eien to Jidou Shuki Ningyou - adlı spin-off filmi Japonya'da 6 ve 9 Eylül 2019 tarihleri arasında sadece iki hafta boyunca yayımlanacağı duyuruldu.

Ana görselde "Sevdiğime gönderilen son mektup" yazmakta.

Filmin ilk tanıtım videosu

Kaynak: Chrunchyroll

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları