Violet Evergarden Animesinin Filmi Geliyor
Mart ayında Kyoto Animation, Violet Evergarden için yeni bir projenin geleceğini açıklamıştı. Bu yeni proje yeni bir anime filmi! Bunun üzerine Violet Evergarden animesinin resmi Twitter hesabı, anime film projesi için Pazartesi günü yeni bir duyuru videosu yayınladı.

Ayrıca Twitter hesabı film için yeni bir görsel yayınladı:

Video, TV anime serisinin görüntülerini göstermektedir ve film 2020 Ocak'ta dünya çapında "aynı zaman diliminde" yayınlanacağını açıklamaktadır.

PV:

Violet EvergardenKyoto Animation Award programında büyük ödülü kazanmasıyla büyük bir popülariteye ulaşmıştır. Kana Akatsuki, daha sonra iki roman ve bir yan hikaye koleksiyonu yayınlamıştır - hepsi Akiko Takase'nin illüstrasyonlarını içermektedir.

ÖZET

Violet Evergarden, CH Posta Hizmetleri'nde başkası adına yazan bir yazar olarak çalışan bir yetim olan Violet'i anlatmaktadır. Auto Memory Doll olmadan önce Violet, büyük dövüş yeteneklerini sergileyen bir askerdi. Ancak, kollarını ve hatıralarını kaybettikten sonra Violet, “Seni seviyorum” kelimelerinin anlamını keşfetmek için bir mektup yazarı olmaya karar verir.

Kyoto Animation'ın TV anime uyarlaması, Japonya'da 10 Ocak'ta yayınlanmaya başlandı ve Japonya, Kanada, İngiltere ve Filipinler gibi bazı bölgelerde 11 Ocak'ta Netflix aracılıyla yayınlanmaya başladı. Anime, 5 Nisan'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Netflix'te yayınlanmaya başladı.


©Kana Akatsuki, Kyoto Animation/Violet Evergarden Production Committee

Kaynak: goboianoanimenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları