Vinland Saga 2. Sezonuyla 2023'te Ekranlara Geri Dönüyor
Twin Engine Makoto Yukimura'nın mangasından uyarlanan Vinland Saga TV serisinin 2. sezonun Pazartesi günü yaptığı açıklamada 9 Haziran 2023'te yayınlanacağını açıkladı.

Twin Engine ayrıca Anonymouz'un yaptığı açılış tema müziğini içeren bir fragman yayınladı.

Anime Japonya'da Netflix ve diğer yayın servislerinde , diğer bölgelerde de yine netflix ve Cruchyroll tarafından yayınlanacak.  

Eski ekip üyeleri: 

Yeni katılan ekip üyeleri:         

   

İlk sezonda Wit Stüdyo  ile çalışan teknik ekip 2. sezonda MAPPA ile yollarına devam edecek. 

 Shūhei Yabuta (Inuyashiki Last Hero yönetmeni , Attack on Titan 3D yönetmeni) animeyi yönetmek için geri dönüyor. Hiroshi Seko (Banana FishAjin: Demi-Human) tekrardan serinin senaryosunu yazma ve denetlemesini üstleniyor. Takahiko Abiru (2011 Hunter × Hunter animasyon yönetmeni) karakter tasarımınında görev alacak. Yutaka Yamada (Tokyo GhoulDonten ni Warau Gaiden: Ketsubetsu, Yamainu no Chikai) ise serinin müziklerini besteleyecek.

TVアニメ「ヴィンランド・サガ」SEASON 2 オープニング・テーマ トレーラー/TV Anime「VINLAND SAGA」SEASON 2 Trailer with Opening Song

Anime ilk sezon gösterimini Temmuz 2019 yılında yapmıştı. Amazon Prime Video animeyi hem Japonya hem de denizaşırı ülkelerde yayınladı. Sentai Filmworks animeyi ev yayını için lisansladı. HIDIVE ve Netflix seriyi Temmuz ayında yayınlamaya başladı.

Yukimura seriyi Kodasha'nın Haftalık Shonen Dergisi'nde yayınlamaya 2005 yılında başladı fakat Kodasha seriyi sonraki yıl Afternoon'a taşıdı. Yukimura serinin 4. ve final arkını Kasım 2019 yılında çizmeye başladı. Seri 7 milyondan fazla kopya sattı. 

Animenin 2. sezonu Çin dışında tüm ülkelerde Netflix tarafından yayınlanacak.

Kaynak: ANN

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları