Vatican Kiseki Chōsakan Tanıtım
Rin Fujiki'nin Vatican Miracle Examiner (Vatican Kiseki Chōsakan) adlı gizem çizgi roman serisinin anime versiyonu geliyor.

Vatican Kiseki Chōsakan

Rin Fujiki'nin  Vatican Miracle Examiner (Vatican Kiseki Chōsakan) adlı gizem çizgi roman serisinin anime versiyonu için pazar günü bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Videoda ana karakteri seslendirenler belli oluyor.

Image

Soldaki Hiraga Josef Kō, Nobuhiko Okamoto ve sağdaki Roberto Nicholas, Junichi Suwabe  tarafından seslendirilmektedirler.

Image

Yoshitomo Yonetani (Food Wars! Shokugeki no Soma, Brave King GaoGaiGar) çalışanlardan sorumlu, Kazunori Iwakura (Aria the Scarlet Ammo, Ai Yori Aoshi) karakterleri tasarladı ve Seishi Minakami (A Certain Scientific Railgun, Heaven's Memo Pad) bir nevi senaristliği üstlendi. Anime prömiyerini temmuz ayında yapacak ve 12 bölüm bir de 1 adet ovadan oluşacak.


Image

Çizgi romanın merkezinde dahi bir bilim adamı olan Hiraga Josef Kō ve şifreleme-arşiv uzmanı olan Roberto Nicholas var. Bu ikisi birlikte Vatikan'ın mucize müfettişleri olarak çalışmakta ve dünyayı dolaşarak mucizelerin gerçeklik paylarını araştırmaktadırlar.

Hİkaye şöyle: Vatican Miracle Examiners'in amacı yalanları ve yalancıları tespit edip tanrının mucizesine ulaşmak. Dahi bir bilim adamı olan Hiraga ile şifreleme uzmanı olan Roberto belki tek başlarına fazla bir şey değiller ama bir araya gelince mucize takımı olusturuyorlar. Onlardan korkun! dünyayı dolaşıp her türlü mucizeyi incelemek artık onların görevi. Değişik olaylar peşinde koşarlar ve olaylar birbiri ardına geldikçe işler karmaşık olmaya başlar. Bakalım mucize takım bu olaylar karşısında ne yapacak? 

Image

Fujiki seriyi Kadokawa'nın Horror Bunko etiketiyle 2011 de başlattı.. THORES Shibamoto (Trinity Blood character design, Attack on Titan: Before the Fall illustrator) çizgi romanların kapaklarını tasarladı. Kadokawa 15. kitabı şubatda yayınladı. Kitapların bir milyondan fazla kopyası basıldı.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları