Valkyria Chronicles 4 Batı İçin Güz Döneminde Çıkacağı Kararlaştırıldı
Oyun 21 Mart'ta Japonya'da PlayStation 4 ve yaz aylarında ise Nintendo Switch üzerinden oynanabilir olacak.

Sega Perşembe günü Valkyria Chronicles 4 oyunu için resmi bir İngilizce web sitesi açtı. Site, oyunun  PlayStation 4, Xbox One sürümlerinin Kuzey Amerika ve Avrupa'da bu sonbaharda piyasada olacağını yayınladı. Sitede ayrıca oyunun Avustralya için bahar 2018'de piyasada olacağını açıkladı.

Oyun 21 Mart'ta Japonya'da PlayStation 4 ve yaz aylarında ise Nintendo Switch üzerinden oynanabilir olacak. Japonya'da PS4 için bir demo mevcut.

                                                Image

SEGA oyunu şöyle açıklıyor:

Avrupa kıtası, Atlantik Federasyonu ve Otokratik Doğu İmparatorluk İttifakı arasındaki İkinci Avrupa Savaşının alevlerine kapıldı. Federasyon, imparatorluğun kuvvetlerine karşı cesurca mücadele etse de, acımasız emperyalist askerleri onları tüketmekle tehdit ediyordu.

Komutan Claude Wallace ve Squad E'deki sadık çocukluk arkadaşları umutsuz operasyonun başarısı için savaşa gönderiliyorlar, ama sert kemiği ürpertici unsurlara, emperyal asker ordularına ve  korkunç Valkyria'ya katlanmak zorunda kalacaklar ... Ve bu sırada ise onları merkeze çekecek bir hakikati açığa çıkaracaklar.

Oyun yine 2. Avrupa savaşının geçrekleştiği bir dünyada geçiyor. Ve orjinal Valkyria Chronicles ve  Valkyria Chronicles 3'e zemin hazırlıyor. Her ne kadar ilk 3 oyun ufak Galila milletinin askeri birimlerine odaklanıyor olsada  Valkyria Chronicles 4'ün ana odağında Avrupa Savaşının ana katılımcılarından Federasyonun ve İmparatorluğun çarpışmasına odaklanıyor ki bu durumun olacağına dair ipuçları ilk üç oyunda verilmişti.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları