Uzuuuuun Bir Lufy Figürü Geliyor
'One Piece World Collectible Figures 20th Limited vol. 1' serisinin figürleri, Eiichiro Oda'nın One Piece mangasındaki 20. yılı şerefine tasarlandılar.

Banpresto, tüm One Piece hayranları içi Japonya'daki vinç oyun pazarında satılmak üzere iki farklı konseptle yeni figürler üretiyor. 

Yüksek kalitede yeni marka figürler 'FLAG DIAMOND SHIP' adı ile Eylül ortasında piyasaya sürülecek ve ilk karakter Boa Hancock olacak. Bu figür 23 cm (9 inc) yüksekliğinde. 

'One Piece World Collectible Figures 20th Limited vol. 1' serisinin figürleri, Eiichiro Oda'nın One Piece mangasındaki 20. yılı şerefine tasarlanan figürler. Figür koleksiyonu: Luffy, Robin, karakterlerin oturması için bir koltuk, Nami ve Chopper'ı içeriyor. 

'One Piece World Collectible Figures 20. Limited vol. 1' serisine Zoro, Usopp, Franky, Sanji ve Brook figürleri de dahil. Vinç oyun makinesi için bir kural da eklenmiş; her figür oyun makinesinden ayrı olarak çıkarılmalıdır. 

'One Piece Super Long Figure ~Gum-Gum Pistol~' figürü ise 35 cm yüksekliğinde ve bu figür de Eylül ortasına kadar vinç oyununun içerisinde yer alacak. 


kaynak: anime-now


"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları