Uzumaki Korku Mangasının Anime Adaptasyonundan Taze Haberler
2020 yılının ilerleyen aylarında izleyici ile buluşacak olan Uzumaki'nin ana oyuncu kadrosuna Uki Satake katılıyor.

Junji Ito'nun kült korku mangası Uzumaki'nin (Uzumaki: Spiral into Horror) anime uyarlaması için açılan resmi Twitter hesabı, Uki Satake'nin (Mob Psycho 100; Tsubomi Takane) ana karakter Kirie Goshima'yı seslendireceğini duyurdu.  Ayrıca duyuru, Satake'nin aşağıdaki video mesajını da içeriyor.

https://twitter.com/UzumakiAnime1/status/1280888243492282369

Crunchyroll'un, korku efsanesi Junji Ito ile gerçekleştirdiği kısa bir söyleşi

Production I.G prodüktörlüğünde, 2020 yılında Toonami'de yayınlanması planlanan 4 bölümden oluşacak mini anime dizinin yönetmenliğini Nagahama Hiroshi (Aku no Hana, Mushishi) üstlenirken, müziklerini ise Amerikalı müzisyen Colin Stetson (Hereditary, Color Out of Space) besteliyor.

1998-1999 yılları arasında yayınlanan ve üç ciltten oluşan Uzumaki'nin konusu ise şöyle;

Goshima Kirie, Kurouzu isimli küçük bir kasabada yaşamaktadır. Bir gün erkek arkadaşı Saito Shuuichi ile buluşmak için tren istasyonuna yürürken Saito’nun babasını bir salyangoz kabuğuna tuhaf bir şekilde bakarken görür ve bu olaydan Saito'ya bahseder. Babasının son zamanlarda garip davrandığını söyleyen Saito, kasabanın bir takım spiral şekiller tarafından ele geçirildiğini ve Kirie ile birlikte kasabayı terk etmek istediğni açıklar. Ancak babasının spiral saplantısı kısa bir zaman sonra ölümcül bir hal alır ve Kurouzu sakinlerinin delirmesine neden olan korkunç ve açıklanamayan olaylar zinciri başlar.


Korku Türündeki Manga Uzumaki Animeye Uyarlanıyor


Kaynak: ANN, Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları