Uzumaki Animesi Yine Ertelendi
Ekip, orijinal manga tasarımlarının kalitesine ulaşmak için daha fazla vakit istiyor.

Junji İto'nun Uzumaki korku mangasının anime uyarlamasının resmi Twitter hesabı, ekibin "karışık tasarımların ve ayrıntılı çizimlerin kalitesini arttırmak için" daha fazla zamana ihtiyaç duyması nedeniyle animenin ertelendiğini açıkladı. Ekip, cümlelerine serinin kalitesinden ödün vermemek ve sonda ortaya iyi bir iş çıkarmak istediklerini de eklediler.

 

 

Duyurunun tam metni:

Merakla bekleyen ve Uzumaki anime uyarlamamız hakkında pozitif yorumlarını yapan herkese teşekkür ederiz. Ne yazık ki serinin çıkış tarihi yine ertelenmek zorunda.


Nedeni ise, Bay İto'nun kült mangasının karışık tasarımlarının ve ayrıntılı çizimlerinin kalitesini arttırmak. Yönetmen Nagahama ve yapım ekibi İto'nun başyaptını düzgünce sunmak için ekstra zaman istemiş durumda.

Her ne kadar bu işi size en kısa sürede sunmak istesek de, kaliteden ödün vermek ve sonda kötü bir iş ortaya çıkarmak istemiyoruz. Bu eserin, en yüksek kalitede tamamlanması en büyük temennimiz. Uyarlamanın olabildiğince iyi olduğuna güvendiğimizde yeni çıkış tarihini duyuracağız. Gösterdiğiniz sabır ve destek için teşekkür ederiz.

Uzumaki Animesi Yapım Ekibi
24 Haziran, 2022

Başta, 2020'de prömiyerinden önce Toonami'de yayımlanması beklenen anime, 2021'e ertelenmişti. Sonrasında Ekim 2022'ye ertelenmişti. Yeni ertelemeyle birlikte bu, animenin üçüncü ertelenmesi oldu.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları