Uramichi Oniisan TV Animesine Üç Yeni Oyuncu Eklendi
Gaku Kuze'nin Uramichi Oniisan adlı mangası Salı günü beşinci derlenmiş kitap cildinin tanıtım videosunda anime uyarlamasına üç yeni oyuncunun eklendiğini açıkladı.

Ryohei Kimura, MHK satış planlama departmanının bir çalışanı olan Hanbee Kikaku'yu seslendirmekte, Kenichi Suzumura, dijital planlama departmanının bir çalışanı olan Saito Uebu'yu seslendirmekte ve Kensho Ono, Cat Kick'in yöneticisi Matahiko Nekota'yı seslendirmektedir. 

PV:

Manganın beşinci derlenmiş kitap cildi Cuma günü piyasaya sunulacaktır.

Anime 2020'de prömiyer yapılacaktır.


Oyuncular:

  • Hiroshi Kamiya - Uramichi Omota
  • Tomokazu Sugita - Uramichi'nin astı Tobikichi Usahara
  • Yūichi Nakamura - Uramichi'nin astı Mitsuo Kumagai
  • Mamoru Miyano - şarkıcı Iketeru Daga
  • Nana Mizuki - şarkıcı Utano Tadano.

Nobuyoshi Nagayama (Smile Down the Runway, Are You Lost?, Happy Sugar Life) animeyi Studio Blanc'dan (My Girlfriend is Shobitch) yönetmektedir. Touko Machida (Lucky Star, Smile Down the Runway, Wake Up, Girls!) senaryodan sorumludur, Mizuki Takahashi (The Ones Within) karakterleri tasarlamaktadır, Kisuke Koizumi (Dororo, Juni Taisen: Zodiac War) ses yönetmenidir ve Kei Haneoka (Kono Oto Tomare!: Sounds of Life, Negima!) müziği bestelemektedir.

ÖZET

Manganın hikayesi, çift kişilikli olan 31 yaşındaki Uramichi Omota'yı konu almaktadır. İlk başta "Maman to Together" adlı eğitim programında fiziksel egzersizlerden sorumlu olan genç bir adam olarak karşımıza çıkar. Şovda oldukça canlı ve iyimser bir tavra sahip olmasına rağmen aslında duygusal olarak biraz dengesiz biridir. Manga, genç yetişkinler için hayatın güneşli olmayan yüzünü gözler üstüne sermektedir.


Manga 2017 yılında Ichijinsha ve pixiv'in dijital manga dergisi Comic POOL'da çıkış yapmıştır. Ichijinsha Ekim ayında manganın dördüncü cildini yayınladı. Daha önce Niconico'nun Tsugi ni Kuru Manga Ödülleri'nde Web Manga kategorisinde üçüncülüğü kazanan manga, 2018'de pixiv ve Nippon Shuppan Hanbai Inc'in "Web Manga Genel Seçim"lerinde ikinci sırayı aldı, 2017'de aynı yarışmanın "Indies" kategorisinde birinci olmuştur. 2018'de Kono Manga ga Sugoi'nin kadın okurlar için yaptığı sıralamada ilk 20'de yer almıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları