Under the Dog
Personel, projenin Under the Dog TV anime dizisine "bir sonraki adım" olduğuna dikkat çekti.

Japon müzik şirketi EXIT TUNES, Under the Dog'ın canlı aksiyon kısa ve müzik videolarına yönelik Kickstarter kampanyasını Cuma günü başlattı. Proje, iki projeyi finanse etmek için 17 Kasım'a kadar 50.000 ABD doları  ve orijinal anime'nin özel bir basımını istiyor.

Proje başarılı olursa, Under The Dog adlıanimenin giriş müziği, anime'de ana karakter olan Anthea'nın ses aktörü Asami Seto tarafından seslendirilecek. Shoko Omori yeni şarkının sözlerini yazarken Atsushi Isoyama  kısa filmi hazırlarken yazar da müzik videosunu hazırlayacak. Seto tema şarkısını yapacak.

İki yeni projenin personeli, Japon tiyatro gösterimleri ve orijinal 30 dakikalık kısa anime müzik videosunu yayınlayacak.  Bu özel sürümde toplam izleme süresi 54 dakika olacak. Uluslararası bir Blu-ray Disc ve DVD sürümü gelecek. Prömiyer taramasının Ocak ve Nisan 2018 tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

Kickstarter sayfası, personelin projenin Under the Dog televizyon anime dizisi oluşturulmasına yönelik "bir sonraki adım" olduğunu düşünüyor.

Bölüm 0, Ağustos 2016'da piyasaya çıktı. Üretim ekibi, üretim komitelerinden fonlama sürecini önlemek ve böylece anime'nin yaratıcı kontrolünü elinde tutmak için Kickstarter'ı kullandı. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları