Under Ninja TV Animesi 2023'de Prömiyer Yapacak
Anime, I am a Hero serisinin mangakası Kengo Hanazawa'nın aynı adlı mangasından uyarlanacak.

Kodansha'nın Young Magazine dergisinin resmi Twitter hesabı, Kengo Hanazawa'nın Under Ninja mangasının 2023'te TV animesinin çıkacağını duyurdu.

Manganın en son sekizinci cildi çıktı.

Manga yayıncısı Denpa mangayı lisansladı ve manganın hikâyesini şöyle anlatıyor:

Yalnız bir liseli, uluslararası suikastlar yapacağı, ömür boyu yarı zamanlı bir modern ninja işi alır.

İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra, Japonya'daki Müttefik Loncası, Pasifik bölgesinde terörizm ve saldırıları yönetmek için yeni bir şirket kurmuştur. Şirkete ninjalar alınmış ve sadece iş içleri halletmekle görevlendirilmiştirler. Yıllar sonra, iç ve dış meselelerin de halledildiği 20.000 ninjalı bir şirket hâline gelmiştir. O ninjalardan biri Kudo olur. On yedi yaşlı ezik liseli, Tokyo'yu istila eden yabancı suikastçıların olağan artışına karşı bir sonraki savunma hattı olacaktır.

Hanazawa (I am a Hero) mangayı Temmuz 2018'de Kodansha'nın Young Magazine dergisinde başlattı.

2009 yılında Shogakukan'ın Big Comic Spirits dergisinde I am a Hero mangasını başlatmıştı ve seriyi 2017'de 22. cildiyle bitirmişti. Manga iki spinoff seriyle devam etmişti. Nisan 2016'da da bir live action filmi yapılmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları